رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خبر داد:
تولید ۴۲ هزار تُن قارچ در استان تهران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: استان تهران با تولید بیش از ۴۲ هزار و ۴۰۰ تُن قارچ خوراکی در سطح ۲۲۳ هکتار، ۲۳ درصد از کل تولید قارچ کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، جبرئیل برادری در خصوص این خبر اظهار کرد: تهران باوجود محدودیتهای منابع آبی و اراضی کشاورزی، به دلیل دسترسی به بازار مصرف بزرگ شامل بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت در تهران و استانهای همجوار، از مزیت ویژهای برای توسعه کشتهای گلخانهای، بهویژه قارچ برخوردار است و همین موضوع موجب تمرکز بخش قابلتوجهی از تولید قارچ کشور در این استان شده است.
وی در ادامه بیان کرد: در مجموع، سطح بارور محصولات باغی، قارچ و گلخانهای در استان حدود ۴۸ هزار و ۴۸۱ هکتار است که ۱.۶۴ درصد از سطح بارور باغبانی کشور را دربرمیگیرد، اما عملکرد تولید در واحد سطح با رقم ۳۸ هزار و ۹۹۵ کیلوگرم در هکتار، رتبه نخست کشور را برای تهران در بخش بهرهوری باغبانی رقم زده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: در کنار تولید قارچ، استان تهران با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۸۹۰ هزار تُن محصولات باغبانی، حدود هفت درصد از کل تولید کشور را تأمین میکند و از نظر حجم تولید در رتبه سوم کشور قرار دارد، این آمار نشاندهنده پویایی و توان بالای کشاورزی نوین در استان است.
برادری یادآور شد: باتوجهبه ظرفیتهای موجود، توسعه واحدهای فراوری، بستهبندی و صادرات قارچ میتواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال، افزایش ارزش افزوده محصولات باغبانی و تقویت اقتصاد روستایی استان داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سیاست جهاد کشاورزی استان بر پایه تقویت کسبوکارهای دانشمحور، توسعه گلخانهها و افزایش بهرهوری در منابع محدود آبوخاک بنا شده است تا تهران نهتنها در تولید قارچ، بلکه در سایر شاخههای کشاورزی پیشرو و الگویی برای سایر استانها باشد.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!