«تهران نیوز» گزارش میدهد؛
مدارس ملارد مهیای حضور ۹۰ هزار دانشآموز
در آستانه بازگشایی مدارس، ۹۰ هزار دانشآموز شهرستان ملارد در مقاطع مختلف تحصیلی قرار است در مدارس شهری و روستایی به تحصیل علم و دانش بپردازند و به همین منظور برنامهریزیها برای آماده سازی فضاهای آموزشی در حال انجام است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، تا چند روز دیگر سال تحصیلی جدید آغاز شده و دانشآموزان بار دیگر قدم در خانه دوم خود مینهند تا بر دانش و علمشان بیفزایند.
این روزها مدارس حسابی در تکاپوی مهیا شدن برای حضور دانشآموزان هستند و فعالیتهای مختلفی با هدف شادابسازی فضاهای آموزشی صورت گرفته است.
با تکمیل پروژههای آموزشی در حال اجرا، برخی از دانش آموزان سال تحصیلی را در مدارس جدید آغاز میکنند و برخی دیگر در مدارس قدیمی اما با فضایی آکنده از مهر و امید قرار است در کنار همکلاسیهایشان پشت نیمکتها نشسته و یک سال دیگر را با هم سپردی کنند.
در هیاهوی ذوق و اشتیاق دانشآموزان برای آغاز سال تحصیلی، مدیران و مسئولان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در گیر و دار موضوعاتی همچون توزیع کتب درسی، بهرهبرداری از مدارس نوساز، مسائل مرتبط با تحصیل دانشآموزان اتباع، احداث اردوگاههای دانشآموزی و تجهیز مدارس هستند.
در این راستا و در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان ملارد به موضوعاتی از این دست پرداخته شده و برنامهریزیها، تدابیر و تصمیمات لازم به منظور آمادهسازی حداکثری فضاهای آموزشی برای شروع سال تحصیلی اتخاذ شد.
تحصیل ۱۵۰ هزار دانشآموز اتباع در استان تهران
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: امسال بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۰ معلم مشمول بازنشستگی هستند که تعیینتکلیف و سازماندهی آنها ضروری است.
مسعود بهرامی با اشاره به اینکه تعیینتکلیف بازنشستگان همه ساله تا اوایل آبان و آذرماه به طول میانجامیده است، تأکید کرد: امسال و تا ۳۱ مرداد ۶۴ درصد ابلاغ بازنشستگان آموزش و پرورش صادر شده است، همچنین سال گذشته یکهزار و ۲۰ نفر از معلمان آموزش و پرورش به دلایلی همچون فرزندآوری، فوت و مهاجرت از چرخه ساماندهی این نهاد خارج شدهاند.
وی بر اهمیت توزیع کتب درسی پیش از آغاز فصل بازگشایی مدارس تأکید و تصریح کرد: ۸۵ درصد کتب درسی در مناطق وجود دارد و از هفته آینده در بین مدارس توزیع میشود، توزیع کتب درسی مقطع ابتدایی آغاز شده و در بعضی از مدارس مانند هنرستانها فرایند ثبتنام تاکنون تکمیل نشده و کتب درسی در این مدارس اول مهر توزیع نمیشود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود به وجود ۱۵۰ هزار دانشآموز اتباع در شهرستانهای استان اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون مجوز ثبتنام اتباع در مدارس تهران از سوی وزارت کشور صادر نشده است.
بهرامی افزود: معادل ۱۰ درصد دانشآموزان شهرستانهای استان تهران را اتباع تشکیل میدهند و تاثیر حضور آنان در خدماتدهی دولت بر کسی پوشیده نیست، در سایر استانها و شهر تهران کلاسها برای اتباع تشکیل میشود و تأثیری در روند ساماندهی ندارد.
وی اضافه کرد: اما با توجه به تعداد بالای دانشآموزان اتباع در شهرستانهای استان تهران، مشکلاتی وجود دارد و در حال حاضر ثبتنام اتباع تنها به صورت غیراتوماسیونی انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با اشاره به اهمیت برنامهریزی برای آغاز سال تحصیلی، گفت: ابلاغ از سوی فرمانداریها به شهرداریها و دهیاریها به منظور اقدام در جهت تجهیز و بازسازی مدارس ضروری است.
بهرامی از ساماندهی سرویس مدارس به عنوان موضوع چالشی آغاز سال تحصیلی یاد و اظهار کرد: بر اساس مصوبه سال گذشته دولت، هرگونه دخالت آموزش و پرورش در ساماندهی سرویس مدارس خلاف قانون بوده و این موضوع به شهرداریها موکول شده است.
شهرداریهای غرب استان تهران بزرگترین خیرین مدرسهساز هستند
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی یکی از فلسفههای تشکیل جلسات شورای آموزش و پرورش را انسجام بخشی و فرابخشی کردن مشکلات این نهاد دانست و گفت: با توجه به قانونگذاری نشست شوراهای آموزش و پرورش، این نشستها در روند خدماترسانی به دانشآموزان حائز اهمیت است.
حسین حقوردی بر ضرورت اهمیت به جایگاه و مصوبات شوراها تأکید و تصریح کرد: پس از تصویب هر برنامهای در این شوراها، نهادهای نظارتی نباید در اجرای آنها مانعی ایجاد کنند.
وی بیان کرد: شهرداریها در غرب استان تهران بزرگترین خیرین مدرسهساز هستند و خیرین شهرستان ملارد در این زمینه از سایر شهرستانها پیشی گرفتهاند و پروژههای بزرگی با کمک خیرین مدرسهساز افتتاح شده است.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اعتبارات کمیسیون مالی مجلس بیشتر در شرق استفاده میشود و ما در این دوره موفق شدیم مجوز احداث سه مدرسه را اخذ کنیم و باید همه در این مسیر تلاش کنند.
حقوردی با اشاره به برگزاری همایش مدیران بالنده در شهر وحیدیه، یادآور شد: در این همایش درصد بالایی از مدیران برتر را مدیران شهرستان ملارد تشکیل دادند.
ملارد ۹۰ هزار دانشآموز دارد
فرماندار شهرستان ملارد گفت: بیشترین فرهنگيان نمونه و مدیر نمونه کشوری از کادر آموزش و پرورش شهرستان ملارد هستند و همچنین مجمع خیرین این شهرستان به عنوان مجمع نمونه استانی معرفی شده است.
امین اسدی بیان کرد: شهرستان ملارد دارای ۹۰ هزار دانشآموز است و با توجه به جذب آموزگاران و دبیران در بدنه آموزش و پرورش، مشکلی در زمینه تعداد دبیر و آموزگار در این شهرستان وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه مشکلاتی در روند ثبتنام ۱۲ هزار دانش آموز اتباع در مدارس شهرستان ملارد وجود دارد، عنوان کرد: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان غرب در شهرستان ملارد یکی از مطالبات فرمانداری این شهرستان است.
فرماندار شهرستان ملارد افزود: میتوان از ظرفیت وجود ۸ هکتار زمین در ملارد در جهت خدمترسانی آموزشی به جوانان بهره برد، همچنین با توجه به وسعت شهرستان ایجاد اردوگاه دانشآموزی محور در آن ضروری است و تلاشها در جهت راهاندازی این اردوگاه ادامه دارد.
اسدی کمبود فضای نمازخانه در مدارس را یکی از مشکلات فضاهای آموزشی دانست و تصریح کرد: شهرداریها در جهت تجهیز و ساماندهی نمازخانههای مدارس اقدام کنند.
انتهای خبر/