
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان پیشوا خبر داد:
برگزاری کارگاههای دانشآموزی حفاظت محیط زیست در پیشوا
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پیشوا گفت: در راستای اجرای برنامههای آموزش اثربخش در شهرستان پیشوا، کارگاههای دانشآموزی حفاظت محیطزیست به صورت مستمر در قالب طرحهای یک ساعت با محیطبان در مدارس برگزار میشود.
سیدحسن طباطبایی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «تهران نیوز»، با اشاره به اهمیت آموزشهای محیطزیستی در سطح مدارس، اظهار داشت: کارگاههای دانشآموزی حفاظت محیطزیست بهصورت مستمر و در قالب طرح یک ساعت با محیطبان برگزار میشود.
وی ادامه داد: این طرح با هدف ارتقای آگاهی زیستمحیطی نسل جدید و تقویت مسئولیتپذیری اجتماعی دانشآموزان اجرا شده است و تاکنون توانسته تأثیرات مثبتی در نگرش و رفتار محیطزیستی آنان داشته باشد.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان پیشوا گفت: صبح امروز، شصت و ششمین کارگاه دانشآموزی حفاظت محیطزیست در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با استقبال گسترده دانشآموزان برگزار شد؛ این استقبال نشان میدهد که نسل جدید بیش از گذشته به موضوعات محیطزیستی اهمیت میدهد و با بهرهگیری از آموزشهای عملی، در مسیر اصلاح رفتارهای زیستمحیطی قرار میگیرد.
وی تأکید کرد: حضور کارشناسان و محیطبانان در مدارس و ارائه آموزشهای رسمی در کلاس درس، آن هم با لباس فرم سازمانی، تأثیر قابلتوجهی بر تفکر، باور و رفتار محیطزیستی دانشآموزان دارد. این روش آموزشی، علاوه بر ارائه دانش تخصصی، موجب ایجاد ارتباط عمیقتر دانشآموزان با مفاهیم زیستمحیطی و افزایش احساس مسئولیت آنان در قبال حفظ طبیعت میشود.
طباطبایی در ادامه با اشاره به برنامههای آتی این اداره، اعلام کرد: کارشناسان آموزش محیطزیست در روز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در جمع دانشآموزان مدرسه شهید صادقی روستای علیآباد شهرستان پیشوا حضور پیدا کردند و آموزشهای تخصصی را به آنان ارائه دادند.
وی ضمن تقدیر از مدیر این مدرسه به دلیل همکاری در اجرای این برنامهها، اظهار امیدواری کرد: این مدل آموزش مستقیم و چهرهبهچهره بتواند تأثیرات پایداری بر نسل جدید داشته باشد.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان پیشوا خاطرنشان کرد: به یاری خدا، آموزش چهرهبهچهره کلاسی دانشآموزان در ۹ مدرسه باقیمانده از مجموع ۶۴ مدرسه ابتدایی شهرستان پیشوا تا پایان اردیبهشت تکمیل خواهد شد؛ این برنامهها با هدف ارتقای فرهنگ محیطزیستی، افزایش آگاهی عمومی و کاهش آسیبهای زیستمحیطی تدوین شدهاند.
وی تأکید کرد: آموزش در این حوزه باید بهگونهای باشد که دانشآموزان نهتنها به سطحی از آگاهی برسند، بلکه تبدیل به سفیران محیطزیستی شوند که آموزههای خود را در خانواده و جامعه نیز منتشر کنند؛ این شیوه آموزش مستقیم در مدارس ابتدایی، گامی مؤثر در راستای فرهنگسازی محیطزیستی و ایجاد نسل جدیدی از شهروندان آگاه به ارزشهای طبیعت و محیطزیست محسوب میشود.
انتهای خبر/*
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!