
«تهران نیوز» گزارش میدهد؛
برگزاری مانور یاوران انقلاب در شهرستان قدس
مانور یاوران انقلاب با حضور دانشآموزان شهرستان قدس در سالن ورزشی الغدیر این شهرستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، مانور یاوران انقلاب با حضور جمعی از دانشآموزان شهرستان قدس به دلیل افزایش مهارت تشکیلاتی این عزیزان به همت اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس بردا شده است.
این مانور سراسری هر سال اجرا شده و شهرستانهایی که بهترین مانور را اجرا کنند رتبههای برتر شهرستانی و استانی را کسب خواهند کرد.
آشنایی با کار تشکیلاتی در مانور یاوران انقلاب
فرماندار شهرستان قدس در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: امروز به مناسبت ایامالله دهه مبارک فجر شاهد اجرای مانور یاوران انقلاب توسط دانشآموزان مدارس شهرستان قدس در سالن الغدیر هستیم که خوشبختانه هماهنگی خوبی بین دانشآموزان وجود داشت.
علیرضا فاتحینژاد بیان کرد: هدف از برگزاری چنین برنامههایی این است که دانشآموزان از همین سن با کار تشکیلاتی و گروهی آشنا شوند زیرا قطعاً در آینده زندگیشان موثر خواهد بود، چرا که این دانشآموزان، آیندهسازان این مملکت هستند.
وی در ادامه افزود: این برنامه به همت مدیریت محترم آموزش و پروش و مربیان عزیز این دانشآموزان برگزار شده و امیدواریم که حمایتهای لازم را در مجموعه شهرستان شاهد بوده و عزیزان دانشآموز ما در سطح استان و حتی ملی حائز رتبههای برتر شوند.
ارتقاء هوش هیجانی دانشآموزان مهم است
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: از اهداف مهم برگزاری این مانور میتوان به کمک به اجتماعی شدن دانشآموزان اشاره کرد، یعنی اگر بتوانند در یک مجموعه، کار مشترکی را با یکدیگر انجام دهند، در کنار اینکه بسیاری از مهارتهای اجتماعی را آموزش میبینند، کاری لذتبخش را نیز تجربه میکنند.
محمد قاسمی در ادامه تصریح کرد: یکی از وظایف ما در سیستم تعلیم و تربیت این است که به بچهها کمک کنیم تا در کنار انجام این تمرینها مهارتهای زندگی را هم بیاموزند زیرا این مهارتهای زندگی است که دانشآموزان را در آینده نجات خواهد داد، به دلیل اینکه اهمیت دادن به مسئله (IQ) بسیار در جامعه پررنگ است، در تلاش هستیم تا هوش هیجانی آنها که (EQ) است را هم افزایش دهیم تا مهارت اجتماعی دانشآموزان ارتقاء پیدا کند.
وی افزود: امیدوارم که خانوادهها و اولیای گرامی هم به این موضوع اهمیت داده و مدرسه را صرفاً جایی برای حفظ کردن یک سری از معلومات ندانند و فقط کارنامه و نمره عددی دانشآموزان را ملاک قرار ندهند. چنین برنامههایی که در حوزه معاونت پرورشی، فرهنگی و تربیت بدنی انجام میشود، کمک خواهد کرد تا دانشآموزان مهارتهای زندگی را به خوبی بیاموزند.
دختران انقلابی؛ بانوانی موثر در جامعه
رئیس شورای اسلامی شهرقدس در این مراسم گفت: حوزههای مختلف تربیتی که برای بچههای ما در سند تحول بنیادین دیده شده است، موجب تقویت و بیان ساحتهای ششگانه خواهد شد.
سعید ششگلنژاد یادآور شد: اینکه شما دختران انقلابی هستید، انقلابی درس میخوانید، انقلابی رفتار میکنید، توجهتان به آینده وخودتان است بسیار اهمیت دارد. هیچکدام از فعالیتهای تربیتی بیهوده نبوده و همه ما برای آینده آماده میشویم.
وی در ادامه افزود: شما در آینده تبدیل به بانوانی موثر در اداره کشور و مادرانی انقلابی برای تربیت خانواده و فرزندان انقلابی خواهید شد که امیدوارم در تک تک این مراحل موفق و سربلند به مسیر خود ادامه دهید.
رسیدن به تمدن اسلامی با دانشآموزان تمام ساحتی
معاون پرورشی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قدس در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز» اظهار کرد: مانور یاوران انقلاب با حضور دختران دانشآموز شهرستان قدس برگزار شد، این دانشآموزان یکبار دیگر در چهلوششمین سالگرد پیروزی انقلاب ثابت کردند که امید آینده کشور هستند.
سعید اسماعیلی در ادامه افزود: هدف ما از برگزاری این مانور رسیدن به تمدن نوین اسلامی توسط دانشآموزان تمام ساحتی است.
به گفته خبرنگار سرویس فرهنگی «تهران نیوز»، برگزاری چنین مانورها و برنامههای باعث تقویت روابط اجتماعی دانشآموزان مدارس خواهد شد، مدرسه محل تعاملات مهم دانشآموزان است و توجه به چنین مانورها و گردهماییهایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
هوش هیجانی همان هوشی است که فرزندان قدیم از آن بهره بیشتری برده بودند و تعاملات اجتماعی زیادی با همنوعان خود داشتند، بهطوری که چگونه زیستن در کنار سایر افراد را بهدرستی آموزش دیده و بدون هیچگونه مشکلی با آنها زندگی میکند. متاسفانه هوش هیجانی در نسل جدید رشد خاصی نداشته و تنها راه پرورش این هوش افزایش مشارکتها و تعاملات اجتماعی دانشآموزان است، زیرا به دلیل رواج تکفرزندی به اشتراک گذاشتن متعلقات توسط فرزندان نسل جدید دشوار شده است، بههمین دلیل هر چقدر فرزندانمان را در مسیر تعامل با همسن و سالانشان قرار دهیم، بیشتر در جهت تقویت هوش هیجانی آنان موفق خواهیم شد.
هوش هیجانی در پیدا کردن شغل مناسب برای دانشآموزان نیز بسیار موثر بوده و اگر دانشآموزان ما با همکاران خود در محیط کاری تعامل نکنند، آینده کاری خود را به خطر انداخته و از پیشرفتهایی که ممکن بود انتظارشان را بکشد دور میمانند، همین مسئله باعث کاهش اعتماد به نفس و ایجاد افسردگی در آنها شده و مسیر زندگیشان را باچالشهای جدی مواجه میکند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!