حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
اقدام جامعه جهانی در قبال نسل‌کشی رژیم صهیونیستی
رئیس‌جمهور ترکیه بیان کرد:

اقدام جامعه جهانی در قبال نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

رئیس‌جمهور ترکیه تأکید کرد: سیاست نسل‌کشی اسرائیل که با توقف کمک‌های بشردوستانه به غزه آغاز شد و به نقض آتش‌بس و کشتار غیرنظامیان انجامید، غیرقابل قبول است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، امروز سه شنبه با دیک شوف، نخست وزیر هلند به صورت تلفنی گفتگو کرد.

طرفین در این گفتگوی تلفنی در خصوص روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و تحولات جهانی بحث و رایزنی کردند.

وی بر افزایش همکاری‌ها به ویژه گسترش روابط تجاری و اقتصادی میان کشورش و هلند تاکید و اضافه کرد که اقدامات برای پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه با رویکردی که یکی از دو کشور کنار گذاشته شود، امکان پذیر نیست.

رئیس جمهور ترکیه در این گفتگوی تلفنی همچنین ضمن انتقاد از آغاز مجدد حملات اشغالگران قدس به مردم مظلوم در غزه، تصریح کرد: سیاست نسل‌کشی اسرائیل که با توقف کمک‌های بشردوستانه به غزه آغاز و در نهایت منجر به نقض آتش‌بس و کشتار غیرنظامیان شد، غیرقابل قبول است و جامعه جهانی باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

انتهای خبر/

منبع: مهر 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!