رئیس اداره بهزیستی شهرستان قدس خبر داد:
اعطای تسهیلات اشتغالزایی به توانیابان بهزیستی شهرقدس
رئیس اداره بهزیستی شهرستان قدس گفت: بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات اشتغالزایی به توانیابان تحت پوشش این نهاد حمایتی اعطا شده است.
اعظم فروتن در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: از مجموع ۳ هزار و ۵۰۰ مددجوی تحت پوشش بهزیستی شهرستان قدس، ۳۰۰ نفر زنان سرپرست خانوار و ۱۷۰ خانواده دارای فرزندان دوقلو و سه قلو و مابقی معلولان هستند.
وی خاطر نشان کرد: از مجموع مددجویان معلول تحت پوشش بهزیستی این شهرستان به تفکیک قریب به ۶۰۰ نفر نابینایان و ناشنوایان، ۲۰۰ نفر بیماران اعصاب و روان، مددجویان دارای معلولیت ذهنی قریب به ۴۰۰ نفر و مابقی افراد با معلولیت جسمی حرکتی هستند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان قدس با اشاره به فعالیت دو مرکز نگهداری سالمندان، خاطرنشان کرد: یکی از مراکز با ظرفیت ۶۰۰ نفر در کنار سالمندان از معلولان ذهنی نیز نگهداری میکند و دیگری با ظرفیت ۴۰ نفر خدمات خوبی را به جامعه هدف خود ارائه میدهد.
فروتن از کمبود امکانات و خدمات تخصصی به عنوان مشکلات معلولین ذهنی یاد و تصریح کرد: این مشکلات بر کیفیت زندگی و توانمندسازی آنان تأثیر میگذارد و رسیدگی به نیازهای این افراد و بهبود زیرساختهای حمایتی، گامی اساسی در جهت ارتقاء عدالت اجتماعی و انسانی است.
وی ادامه داد: به منظور خدماترسانی به معلولان شهرستان قدس، یک مرکز معلولان ذهنی زیر ۱۴ سال، یک مرکز ذهنی بالای ۱۴ سال، سه مرکز اعصاب و روان و دو مرکز روزانه آموزشی برای بیماران اوتیسم فعالیت میکنند.
این مقام مسئول بسترسازی برای ایجاد اشتغال مددجویان را یکی از اقدامات اداره بهزیستی شهرستان قدس برشمرد و افزود: بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات اشتغالزایی بر اساس دستورالعمل تخصیص یافته است.
فروتن، اجرای طرح غربالگری بینایی و شنوایی ۱۷ هزار نفر را از دیگر اقدامات بهزیستی برشمرد و عنوان کرد: بهزیستی شهرستان قدس با راهاندازی پنج مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۵ و دو مرکز تحت ماده ۱۶ در مجموع با ظرفیت ۴۰۰ نفر، گامی اساسی در ارائه خدمات درمانی و بازتوانی به این افراد برداشته است.
وی تصریح کرد: این مراکز با فراهم کردن محیطی امن و حمایتی به افراد کمک میکنند تا بتوانند بر چالش اعتیاد فائق آمده و به زندگی سالم و با کیفیتتری دست یابند، بهزیستی به عنوان متولی این برنامهها، به تداوم تلاشهای خود به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت روانی جامعه ادامه میدهد.
انتهای خبر/