حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
از نفاق پرهیز کنید
وصیت‌نامه شهید «اسماعیل بلندقامت‌پور»؛

از نفاق پرهیز کنید

از طرف من از دوستان و آشنایان حلالیت طلب نمایید با هم مهربان باشید و از نفاق بپرهیزید با امید پیوستن به کسی که به او عشق می‌ورزم و از فراغش می‌سوزم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، شهید اسماعیل بلندقامت‌پور متولد ۸ مردادماه سال ۱۳۳۷ از تهران است، وی تا مقطع دیپلم تحصیل کرد و پس از حضورش در جبهه در ۱۴ بهمن سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر در محل فکه بر اثر اصابت تیر به دست‌وپا به شهادت رسید.

فرازهایی از وصیت‌نامه شهید اسماعیل بلندقامت‌پور: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

قال صادق (ع)

الدنیا جیفه طلابها و کلاب

دنیا همانند مردار است و جویندگان آن همانند سگان.

در مرگ من به یاد حسین و اصحابش گریه کنید

ضمن اقرار به وحدانیت خداوند و اینکه مرگ و زندگانیم در دست اوست و اینکه پیغمبران فرستاد تا بشر را راهنمائی نمایند که اول آنها آدم و آخر آن‌ها محمد (ص) است و علی و یازده فرزندش جانشینان وی هستند وصیت می‌کنم که مرا در بهشت‌زهرا مدفن شهدا دفن نمایید، در مرگ من زیاد گریه نکنید و اگر هم می‌خواهید گریه کنید به یاد حسین و اصحابش گریه نمایید، دارایی‌هایی دارم که بر اساس آن مقدار بدهی که دارم را بپردازید.

از طرف من از دوستان و آشنایان حلالیت طلب نمایید با هم مهربان باشید و از نفاق بپرهیزید با امید پیوستن به کسی که به او عشق می‌ورزم و از فراغش می‌سوزم همه شما را به خداوند بزرگ می‌سپارم پروردگارا امت اسلامی سرافراز و پیروز بدار.

خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

وصی من پدرم و ناظر من مادرم و قیم فرزندم مادرش (اکرم صادق‌زاده) است.

اسماعیل بلندقامت‌پور ساعت یازده و سی هفت دقیقه روز ۲۷ دی‌ماه سال ۱۳۶۱

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!