حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
کشف ۴۰۰۰ ماده محترقه در شهرستان قدس
فرمانده انتظامی شهرقدس خبر داد:

کشف ۴۰۰۰ ماده محترقه در شهرستان قدس

فرمانده انتظامی شهرستان قدس از كشف چهارهزار عدد انواع مواد محترقه قاچاق به ارزش سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال و دستگیری سه متهم، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تهران نیوز، سید نظام موسوی، اظهار کرد: در پی به دست آمدن اخبار و اطلاعاتی مبنی بر توزیع مواد محترقه توسط چند واحد صنفی در شهرستان قدس، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با رصد اطلاعاتی موفق به شناسایی محل این واحدهای صنفی شده و با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از این واحدهای صنفی متخلف چهارهزار عدد انواع مواد محترقه قاچاق کشف و سه متهم را در این‌خصوص دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قدس در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش مواد محترقه قاچاق را ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: متهمان به همراه مواد محترقه مکشوفه پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

منبع: فارس

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!