حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
پایش شبانه‌روزی برای صیانت از انفال الهی
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند خبر داد:

پایش شبانه‌روزی برای صیانت از انفال الهی

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند گفت: پایش شبانه‌روزی برای صیانت از انفال الهی صورت می‌گیرد و با هرگونه تعرض به اراضی ملی برخورد قانونی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، در آستانه تعطیلات تابستانی و افزایش حضور گردشگران و طبیعت‌گردان در مناطق جنگلی و مرتعی شهرستان دماوند، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان تدابیر ویژه‌ای برای حفاظت از عرصه‌های ملی اتخاذ کرده است.

محمد میرزاکریمی با اعلام آماده‌باش کامل یگان حفاظت، از اجرای گشت‌های شبانه‌روزی و پایش مستمر در سطح حوزه استحفاظی خبر داد.

تدابیر حفاظتی ویژه در فصل حساس

وی با اشاره به افزایش خطرات زیست‌محیطی در فصل گرما، از جمله وقوع آتش‌سوزی‌های عمدی یا غیرعمدی، تخریب پوشش گیاهی و تصرف غیرقانونی اراضی ملی، گفت: در این ایام، کلیه نیروهای یگان حفاظت با تجهیزات کامل در مناطق حساس مستقر شده‌اند و مأموریت آن‌ها پیشگیری، شناسایی و برخورد با هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند افزود: برخورد با متخلفان به‌صورت قانونی، بدون اغماض و در چارچوب مقررات انجام خواهد شد. منابع طبیعی متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده است و هیچ‌کس حق تعرض به این سرمایه‌های ملی را ندارد.

منابع طبیعی؛ میراثی برای نسل‌ها

میرزاکریمی با تأکید بر اهمیت حفظ انفال الهی، منابع طبیعی را میراثی گران‌بها دانست که حفاظت از آن نیازمند مشارکت همه‌جانبه مردم، نهادهای دولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد است.

وی ادامه داد: حفاظت از جنگل‌ها، مراتع و اراضی ملی تنها با حضور فعال مردم در کنار نیروهای حفاظتی ممکن است؛ هر شهروند می‌تواند نقش مؤثری در جلوگیری از تخریب منابع طبیعی ایفا کند.

سامانه ۱۵۰۴؛ خط ارتباطی مستقیم با یگان حفاظت

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب، آتش‌سوزی یا تصرف اراضی ملی، موضوع را از طریق سامانه امداد جنگل و مرتع به شماره ۱۵۰۴ اطلاع دهند.

میرزاکریمی تصریح کرد: این سامانه به‌صورت شبانه‌روزی فعال است و گزارش‌های مردمی در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و پیگیری می‌شود. هر تماس می‌تواند از وقوع یک بحران زیست‌محیطی جلوگیری کند.

هم‌افزایی برای توسعه پایدار

وی در پایان با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، شوراهای محلی، دهیاری‌ها و مردم، بیان کرد: توسعه پایدار بدون حفظ منابع طبیعی ممکن نیست.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند افزود: ما باید با نگاه مسئولانه و آینده‌نگر، از این سرمایه‌ها محافظت کنیم تا فرزندان‌مان نیز از مواهب آن بهره‌مند شوند.

انتهای خبر/*

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!