
وزیر دادگستری:
وظیفه ما همترازی با مکتب سلیمانی است
وزیر دادگستری با اشاره به شخصیت شهید سلیمانی گفت: وظیفه ما، بهویژه در دستگاههای اجرایی، این است که خود را همتراز این مکتب کنیم. ادعای بزرگی است، اما ممکن است. مهمترین گام در این مسیر، خدمت صادقانه به مردم است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، امین حسین رحیمی در چهارمین جشنواره کارمند تراز مکتب سردار شهید قاسم سلیمانی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: ابتدا لازم میدانم از برادر عزیزم، سردار حسنزاده، به خاطر اهتمام ویژهای که در برگزاری این جلسه باشکوه از خود نشان دادهاند، تشکر کنم. ایشان سالها است که با خلوص نیت و اهتمام، این مسئولیت خطیر را بر عهده داشتهاند. همچنین از میزبانی شایسته ایشان در برگزاری سالگرد شهید والامقام، حاج قاسم سلیمانی، که چند روز پیش در تهران برگزار شد، قدردانی میکنم.
وی افزود: موضوع امروز ما، تقدیر از کارمندان در تراز مکتب شهید سلیمانی است. دوستان به درستی اشاره کردند که این جلسه فرصتی است برای مرور ویژگیهای برجسته این شهید بزرگوار و سنجش خودمان در این مسیر. بیایید ببینیم که آیا توانستهایم در مسیر این مکتب بزرگ حرکت کنیم یا نه و چگونه میتوانیم به این تراز دست یابیم.
وزیر دادگستری ادامه داد: مقام معظم رهبری به درستی فرمودند که حاج قاسم سلیمانی، فراتر از یک شخص، نماینده یک مکتب بود؛ راه و روش یک مدرسه بود. ایشان انسانی جامعالاطراف بودند؛ یعنی کسی که در تمامی عرصهها برجسته و ممتاز بود.
رحیمی همچنین عنوان کرد: شهید سلیمانی را اغلب به عنوان یک فرمانده نظامی و مدافع حرم و مظلومان میشناسند، اما اگر به جنبههای خانوادگی و عاطفی ایشان نگاه کنیم، میبینیم که احترام به پدر و مادر و اهتمام به صلهرحم در میان خانواده و بستگان، از ویژگیهای بارز ایشان بود. این رفتارها نشاندهنده اهمیت خانواده در نگاه ایشان بود. اگر بخواهیم جامعهای سالم داشته باشیم، باید از خانواده آغاز کنیم؛ احترام به پدر و مادر، صمیمیت و پیوندهای خانوادگی.
وی بیان کرد: یکی دیگر از ویژگیهای برجسته حاج قاسم، تواضع مثالزدنی ایشان بود. مانند درختی پربار که هر چه بارش بیشتر باشد، افتادهتر است. این تواضع با مهربانی، خوشرفتاری و اخلاق نیکوی ایشان همراه بود. اما در کنار این مهربانی، حاج قاسم از جذبه و ابهت فوقالعادهای نیز برخوردار بودند؛ ترکیبی از محبت و صلابت که نگاه پدرانه و دلسوزانه ایشان را نسبت به همه جوانان نشان میداد.
وزیر دادگستری افزود: یکی از دیدگاههای برجسته ایشان این بود که معتقد بود در خانواده، ممکن است برخی از فرزندان مشکلاتی داشته باشند و برخی دیگر درخشان باشند، اما نگاه پدرانه، نگاهی برابر به همه است. این نگاه در رفتار شهید سلیمانی به وضوح مشاهده میشد؛ چه در مواجهه با دوستان و همراهان و چه در دفاع از مظلومان.
رحیمی در ادامه بیان کرد: جملهای که این روزها در تهران بر تابلوها نقش بسته، واقعیتی است انکارناپذیر «شهید سلیمانی نگهبان و سرباز هر مسلمانی بود که در معرض خطر قرار داشت.» البته باید بگوییم که ایشان تنها مدافع مسلمانان نبودند؛ بلکه هر کجا که مظلومی وجود داشت و خطری در کمین بود، حاضر میشدند. نمونه بارز آن، ایستادگی در برابر داعش بود. اگر داعش بر منطقه مسلط میشد، هیچ کشوری، اعم از مسلمان یا غیرمسلمان، در امان نمیماند.
وی اضافه کرد: شجاعت مثالزدنی، سرسختی در برابر دشمن و در عین حال تدبیر و مدیریت عالی، از دیگر ویژگیهای این شهید بزرگوار بود. ایشان در مبارزات نظامی، تمام تلاش خود را میکردند تا آسیبها به حداقل برسد. حتی در مواجهه با دشمن، اولویتشان اصلاح و تسلیم دشمن بود، نه نابودی آن. این نگاه انسانی و متواضعانه، از شهید سلیمانی الگویی جامع ساخت.
وزیر دادگستری عنوان کرد: علیرغم انقلابی بودن و ولایتمداری کامل، حاج قاسم به هیچ جناح یا گروه سیاسی وابسته نبود. این استقلال، ایشان را فراتر از سیاستزدگیهای روزمره قرار داد و به الگویی برای تمامی اقشار تبدیل کرد.
رحیمی تصریح کرد: برادران و خواهران عزیز، نعمت بزرگی که در اختیار ما است، وجود الگویی چون حاج قاسم سلیمانی است. در تاریخ اسلام، از پیامبران، امامان و شهدا همواره الگوهای والایی داشتهایم، اما در دوران معاصر، داشتن شخصیتی که از یک روستای ساده برخاسته و به چنین قلهای از عظمت و الگو بودن دست یافته، نعمت بزرگی است.
وی ادامه داد: وظیفه ما، بهویژه در دستگاههای اجرایی، این است که خود را همتراز این مکتب کنیم. ادعای بزرگی است، اما ممکن است. مهمترین گام در این مسیر، خدمت صادقانه به مردم است. شهید سلیمانی، تمام تلاش خود را در این راه به کار گرفت. اگر ما نیز این راه را دنبال کنیم، میتوانیم به بخشی از این تراز دست یابیم.
وزیر دادگستری افزود: امروز مسئولیت بزرگی بر دوش ما است، مسئولیتی که از مکتب پرافتخار شهید سلیمانی الهام گرفته و ما را ملزم میکند که در خدمت به مردم صادقانه عمل کنیم و سرمایه اجتماعی را افزایش دهیم. حقیقت این است که مردم، وقتی به ما مراجعه میکنند، جایگاه ما برایشان اهمیت چندانی ندارد؛ چه نگهبان دم در باشیم، چه کارمند پاسخگو، یا حتی مقامی بلندپایه. برای مردم، همه ما نماینده نظام و حکومت هستیم. بنابراین، اگر نتوانیم با مهربانی و احترام با مردم رفتار کنیم و خدمت صادقانه ارائه دهیم، در تراز مکتب شهید سلیمانی حرکت نکردهایم.
رحیمی با بیان اینکه، ما شهدای بزرگی همچون شهید سلیمانی را از دست دادهایم، عنوان کرد: اگر میخواهیم در مسیر آنان گام برداریم، باید دقت کنیم که کارهای مردم را به درستی انجام دهیم. امروز دشمنان و بدخواهان این ملت تلاش میکنند تا با ایجاد دوگانگی و تفرقه میان مردم، جامعه را متزلزل کنند. کسانی که خود را همتراز مکتب شهید سلیمانی میدانند، نباید اجازه دهند این تفرقه و دوگانگی شکل بگیرد؛ چه میان مردم، چه میان قوای مختلف کشور.
وی تاکید کرد: در دوره کنونی، تعامل بسیار خوبی میان قوای سهگانه برقرار است. ریاست محترم قوه قضاییه با تمام توان در همکاری با دیگر قوا تلاش میکنند، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و نمایندگان عزیز نیز همین مسیر را دنبال میکنند. لذا نباید اجازه دهیم اختلاف و تفرقهای بین مردم و مسئولین ایجاد شود، چرا که این خلاف مسیر مکتب شهید سلیمانی و آموزههای اسلام است.
وزیر دادگستری ادامه داد: همچنین، دشمنان تلاش میکنند از مشکلات و نابسامانیها سوءاستفاده کنند و ناامیدی را در جامعه ترویج دهند. وظیفه ما به عنوان دولت، و شما عزیزانی که خود را در این مسیر میدانید، این است که با خدمت صادقانه اجازه ندهیم ناامیدی در کشور پخش شود. به لطف خداوند، ایران ما کشوری ثروتمند و پربرکت است. ما توانایی آن را داریم که با همت و تلاش، کشور را توسعه دهیم و خدمات شایستهای به مردم ارائه کنیم تا هیچگاه مأیوس نشوند.
رحیمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که همه ما، با اتحاد و همبستگی و تلاش مضاعف، بتوانیم به پیروی از مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ایران عزیزمان را بیش از گذشته سربلند و سرافراز کنیم. انشاءالله در پیشگاه شهدا شرمنده نباشیم و گامی مؤثر در مسیر پیشرفت و تعالی کشور برداریم.
منبع: فارس
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!