وضعیت آب و هوای کشور ۳۱ اردیبهشت 1403
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی و احتمال وقوع سیلاب و طغیان رودخانهها به مردم توصیه کرد از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز» و به تقل از سازمان هواشناسی، امروز در استانهای واقع در شمال غرب، دامنههای جنوبی البرز غربی و مرکزی، سواحل دریای خزر افزایش ابر گاهی رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید و در نقاط مستعد بارش تگرگ روی میدهد.
امروز همچنین برای برخی مناطق غرب بهویژه ارتفاعات و مناطق شمالی شمال شرق بارش پراکنده و احتمال رعد و برق پیشبینی میشود. فردا سهشنبه بهطور گستردهتری در شمال غرب، غرب استانهای ساحلی دریای خزر، دامنههای جنوبی البرز شامل قزوین، البرز، تهران، برخی مناطق شمال، شرق شمال، خوزستان، غرب و شمال اصفهان، مرکزی و قم رگبار باران و رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی میشود.
روز چهارشنبه ضمن تشدید سامانه بارشی در مناطق ذکر شده، گستره سامانه بارشی البرز شرقی، سمنان و برخی مناطق شرق نیز کشیده خواهد شد. پنجشنبه و جمعه سامانه بارشی در نوار شمالی کشور، شمال غرب و ارتفاعات و دامنه البرز فعال خواهد بود.
طی سه روز آینده در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک پیشبینی میشود. بهویژه در نوار شرقی کشور و منطقه زابل تا آخر هفته وزش باد شدید و گرد و خاک روی میدهد. دوشنبه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است. دریای خزر تا آخر هفته مواج خواهد بود.
هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداریهای محلی
زمان پایان: دوشنبه 1403/02/31
نوع مخاطره: رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، آبگرفتگی، رواناب، سیلابی شدن مسیلها و اختلال در سیستم حمل و نقل
منطقه اثر:
دوشنبه 1403/02/31: آذربایجان شرقی، نیمه شمالی آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، ارتفاعات زنجان و دامنه و ارتفاعات مازندران
اثر مخاطره: اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جادهها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانههای فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات باغی و زراعی
توصیه: پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازههای موقت، لایروبی کانالها و آبروها و بهویژه در نواحی سردسیر کنترل دما و رطوبت در سالنهای پرورشی و استفاده از محلولهای ضد تنش در گیاهان باغی و زراعی، احتیاط در تردد دامداران و عشایر در صعود به ارتفاعات و عدم توقف در حاشیه رودخانهها، مراقبت از محصولات کشاورزی در مقابل رگبار پراکنده.
انتهای خبر/