حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
وداعی با دنیا؛ پیمانی با خدا
وصیت‌نامه شهید «محمدحسن زارعی‌کنگرشاهی»؛

وداعی با دنیا؛ پیمانی با خدا

«پدر و مادر عزیزم، این چندمین بار است که وصیت‌نامه می‌نویسم و زنده می‌مانم؛ اما این بار دیگر مرا نخواهید دید.» این آخرین جملات شهید «محمدحسن زارعی‌کنگرشاهی» است که عاشقانه پای در میدان نبرد گذاشت و سرانجام به آرزویش رسید.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، شهید «محمدحسن زارعی‌کنگرشاهی» ۲۰ فروردین ۱۳۴۲ در روستای کنگرشاه سفلا از توابع شهرستان صحنه به دنیا آمد. پدرش امامعلی و مادرش گل مرجان نام داشت. تا چهارم ابتدایی درس خواند. ســال ۱۳۶۲ ازدواج کرد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. ۲۴ بهمن‌ماه ۱۳۶۳ در قصرشیرین توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکر شهید والامقام را در گلزار شهدای روستای زادگاهش به خاک سپردند.

 در ادامه وصیت‌نامه این شهید والامقام را می‌خوانید؛

 حمد و سپاس رب العالمین خون‌بهای شهیدان و فریادرس مستضعفان که باب جهاد را در پیش من گشود و لیاقت شرکت در آن را که در واقع همان پاسخ مثبت به ندای هل من ناصر ینصرنی حسین (ع) که از گلوی فرزندش خمینی بیرون می‌آید را پیدا کردم و خداوند بر من منت نهاد که در جهاد به شهادت برسم ان‌شاءالله که موردقبول وی خواهد شد.

 سلام بر تو ای هم‌رزم ابراهیم همراه موسی هم دست عیسی هم کیش محمد (ص) هم سنگر علی هم فکر حسین و همگام مهدی (عج) ای ماه جماران ای حامی مستضعفان جهان ای خمینی ای امام این را بدان که من با تو میثاق بسته‌ام و به تو وفادارم زیرا که می‌دانم تو به اسلام وفادار هستی اگر چندین بار مرا بکشند و زنده‌ام کنند دست از یاری تو و اسلام و قرآن نخواهم کشید.

 پدر عزیزم و مادر مهربانم بدانید که باید تا آخرین قطره خونم در راه خدا و اسلام و امام عزیزم بریزد و راه تمام شهیدان مخصوصاً پسرعموی عزیزم جمشید را ادامه دهم و ما باید راه این شهیدان ادامه دهیم.

 مادر مهربانم مرا حلال کنید. ان‌شاءالله شما دیگر مرا نمی‌بینید و تو پدر عزیزم کارهای بدی را که من از دوران کودکی تا به حال کرده‌ام به بزرگی خودتان ببخشید و ای مادر مهربان به خدا قسم شما پیش فاطمه زهرا روسفید شده‌اید و ای برادران عزیزم شما هم اکنون این برادر کوچک خود را ببخشید باری پدر جان این چندمین بار است - حدود چهار سال است که من وصیت‌نامه می‌نویسم؛ ولی زنده می‌آیم و آن را پاره می‌کنم و ان‌شاءالله این بار دیگر مرا نخواهید دید. دیدار من و شما پدر و مادر عزیز به روز قیامت از تمام اقوام و دوستانم بخواهید که مرا ببخشند.

 انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!