امام جمعه شهریار بیان کرد:
امام موسی کاظم (ع)؛ نماد صبر و استقامت
امام موسی کاظم علیهالسلام علاوه بر عبادتهای فردی، همواره پناهگاهی برای دلهای شکسته و نیازمندان بودند و در سختترین شرایط زندان نیز همواره دستگیر مردم و برآورنده حاجات آنها بودند.
حجتالاسلام والمسلمین سید حسین حسینینوری، در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی تهران نیوز؛ به تبیین فضائل بینظیر امام موسی کاظم علیهالسلام و نقش ایشان در حفظ و گسترش معارف اسلام پرداختند.
وی، امام موسی کاظم علیهالسلام را نماد صبر، استقامت و پایداری در برابر سختیها و ظلمهای زمانه معرفی و تصریح کرد: آن حضرت در دوران دشوار حکومت عباسی، که با خفقان و ظلم همراه بود، با استقامت مثالزدنی، دین اسلام را زنده و پرچم حق را در برابر چالشهای بزرگ، همچنان برافراشته نگاه داشتند.
امام جمعه شهریار در ادامه به دوران زندان امام موسی کاظم علیهالسلام اشاره و بیان کرد: امام موسی کاظم علیهالسلام سالهای طولانی از عمر شریف خود را در زندانهای مخوف و تاریک هارونالرشید سپری کردند. با وجود شرایط سخت و طاقتفرسای زندان، ایشان همواره در حال عبادت و مناجات با خداوند بودند و به هیچ وجه از مسیر نورانی دین اسلام منحرف نشدند. در زندانهای ظلمانی، نور ایمان امام موسی کاظم علیهالسلام نه تنها خود ایشان بلکه برای همه مسلمانان و حتی دشمنان، روشناییبخش و نمونهای از پایداری و استقامت در برابر ظلم بود.
حسینی نوری خاطرنشان کرد: صبر و بردباری امام موسی کاظم علیهالسلام در این دوران سخت، برای همه مسلمانان و پیروان دین اسلام، به عنوان الگویی جاودانه باقی مانده است، در برابر ظلم و ناحقی که به ایشان روا داشته شد، امام همواره در مسیر راستین و الهی خود ثابتقدم ماندند و نشان دادند که در شرایط سخت نیز میتوان به خداوند توکل کرده و به انجام وظایف دینی پرداخت.
وی همچنین به دو لقب معروف امام موسی کاظم علیهالسلام یعنی «عبد صالح» و «بابالحوائج» اشاره کرد و افزود: این القاب نشاندهنده مقام والا و بینظیر ایشان در عبودیت و ارتباط نزدیک با خداوند است. امام موسی کاظم علیهالسلام علاوه بر عبادتهای فردی، همواره پناهگاهی برای دلهای شکسته و نیازمندان بودند و در سختترین شرایط زندان نیز همواره دستگیر مردم و برآورنده حاجات ایشان بودند.
امام جمعه شهریار یادآور شد: امام موسی کاظم علیهالسلام با زندگی پر از فداکاری و صبر خود، به همه مسلمانان آموختند که در مسیر حقیقت و دین باید استقامت کرد و هیچگاه در برابر مشکلات و ظلم تسلیم نشد، نه تنها در دوران خود، بلکه در طول تاریخ، به عنوان نماد پایداری در برابر ستمها و تجلیگاه عبودیت خداوند شناخته میشوند.
انتهای خبر/