حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
مبارزه با مواد مخدر می‌بایست مردمی‌سازی شود
فرماندار ورامین:

مبارزه با مواد مخدر می‌بایست مردمی‌سازی شود

فرماندار ورامین گفت: مبارزه با مواد مخدر نباید صرفاً در قالب اقدامات اداری و دستگاهی باقی بماند زیرا چنین رویکردی تأثیر لازم را نخواهد داشت؛ اگر می‌خواهیم در این حوزه موفق باشیم، باید نگاه مردمی به این موضوع داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، فرماندار ورامین صبح امروز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه، در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ورامین که در سالن جلسات فرمانداری ورامین برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حضور مردم و خانواده‌ها در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر نباید صرفاً در قالب اقدامات اداری و دستگاهی باقی بماند زیرا چنین رویکردی تأثیر لازم را نخواهد داشت؛ اگر می‌خواهیم در این حوزه موفق باشیم، باید نگاه مردمی به این موضوع داشته باشیم و از ظرفیت‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی جامعه بهره ببریم.

وی افزود: مساجد، مدارس، تشکل‌های مردمی و نهادهای فرهنگی می‌توانند نقش پررنگی در آگاهی‌بخشی و پیشگیری از اعتیاد ایفا کنند. مشارکت اجتماعی در این حوزه باید به‌گونه‌ای باشد که مردم نقش نظارتی و حمایتگری خود را در برابر آسیب‌های اجتماعی تقویت کنند.

عباسی با اشاره به لزوم تقویت آموزش‌های پیشگیرانه در سنین پایین گفت: یکی از مهم‌ترین راهکارها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، آغاز آموزش‌های صحیح از سنین پایین است. اگر بتوانیم فرهنگ مقابله با اعتیاد را در مدارس، محلات و خانواده‌ها نهادینه کنیم، بسیاری از آسیب‌ها را می‌توان پیش از وقوع مدیریت کرد.

وی خاطرنشان کرد: مواجهه با پدیده اعتیاد نباید صرفاً پس از وقوع مشکل انجام شود، بلکه باید فرهنگ‌سازی گسترده‌ای در جامعه شکل گیرد تا جوانان و نوجوانان از خطرات این مسئله آگاه شوند.

فرماندار ورامین با اشاره به اهمیت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نهادهای مردمی تصریح کرد: برای دستیابی به نتایج مؤثر در این حوزه، باید همکاری میان نهادهای مسئول تقویت شود. نقش دادستانی، فرمانداری، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، پلیس و دستگاه‌های فرهنگی در کنار مشارکت مردمی می‌تواند مسیر پیشگیری را هموار کند.

عباسی همچنین تأکید کرد که مبارزه با مواد مخدر تنها به اقدامات انتظامی و قضایی محدود نمی‌شود و باید رویکردی اجتماعی و آموزشی نیز در کنار اقدامات اجرایی اتخاذ شود.

فرماندار ورامین در پایان تصریح کرد: «اجرای برنامه‌های جامع برای ارتقای سطح آگاهی عمومی و ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد یک ضرورت ملی است. همکاری مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، مراکز آموزشی و نهادهای مردمی می‌تواند زمینه‌ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد.

وی با تأکید بر اینکه جامعه باید به سمت پیشگیری فعال حرکت کند، ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی و اجرای سیاست‌های هدفمند، بتوان میزان آسیب‌های ناشی از اعتیاد را به شکل قابل‌توجهی کاهش داد.

انتهای خبر/*

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!