حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
شعر «۱۲ امام» در دماوند اجرا شد
مدیر مرکز امور فرهنگی شهرداری دماوند:

شعر «۱۲ امام» در دماوند اجرا شد

مدیر مرکز امور فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری دماوند گفت: در آیین و سنت نوروزی بعد از اجرای شعر نوروزخوانی در دماوند شعر ۱۲ امام توسط نوروزخوانان خوانده می‌شده‌است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمدهادی کرمانی درخصوص این خبر اظهار کرد: به همین منظور در راستای انتشار قطعات موسیقی نوروزخوانی، قطعه موسیقی زیبای شعر «۱۲ امام» با صدای وحید سلمانی، هنرمند دماوند خوانده و به همت مرکز امور فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری دماوند تهیه و منتشر شده است.

وی در ادامه بیان کرد: این اقدام در راستای حفظ و ترویج فرهنگ غنی ایرانی و سنت‌های نوروزی انجام شده و امید است که مورد استقبال عموم قرار گیرد.

مدیر مرکز امور فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری دماوند تصریح کرد: این نوع فعالیت‌ها به تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی شهر کمک خواهد کرد و فرصتی برای معرفی هنرمندان محلی به جامعه فراهم می‌آورد.

کرمانی در پایان خاطرنشان کرد: این قطعه موسیقی به عنوان یک اثر هنری، نه تنها یادآور سنت‌های قدیمی نوروزی است، بلکه پیامی از محبت و ارادت به اهل بیت (ع) را نیز به همراه دارد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!