
جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران خبر داد:
رشد 484 درصدی طرد اتباع غیرمجاز
فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: طرد اتباع غیرمجاز نسبت به سال گذشته ۴۸۴ درصد رشد داشته است که جا دارد در این خصوص از حمایت مردم در خدماترسانی پليس قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، سردار کیومرث عزیزی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات ستاد برگزار شد، اظهار کرد: در طول ۱۱ ماه گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تماس با سامانه ۱۱۰ برقرار شد که ۳۶ درصد آن عملیاتی شد و در حوزه تصادفات ۶۸ درصد افزایش داشتیم؛ اما آمار تلفات ۱۴ درصد بیشتر شد که این میزان کاهش میانگین آمار تصادفات است و میطلبد رعایت قوانین و مقررات بیشتر مدیریت شود.
وی گفت: از سال ۱۴۰۲ تاکنون با اجرای طرح امنیت اجتماعی شاهد کاهش ۲۰ درصدی سرقت و کاهش ۱۶ درصد سایر جرائم بوده که با کمک شهروندان و اطلاعرسانی رسانهها بهدستآمده و با افتتاح چند کلانتری میران مأموریتها بیش از سال پیش شده و گشتهای آگاهی راهاندازی شده است.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران ادامه داد: در بحث کنترل سارقان با پاینده الکترونیکی جزو سه استان برتر اولیه کشور هستیم و بیش از ۵۰ مورد دستگیری دراینخصوص انجام شده است، همچنین با کمک نیروهای پلیس امنیت، ۹ درصد دستگیری اراذلواوباش افزایشیافته و بیش از ۸ هزار و ۹۷۲ کیلوگرم کشفیات انواع مواد مخدر داشتهایم.
عزیزی به افزایش ۳۰ درصدی جمعآوری معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۶ هزار معتاد متجاهر جمعآوری و به مراکز بازپروری منتقل شدهاند. همچنین در مقابله با خردهفروشان مواد مخدر، شاهد افزایش ۲۶ درصدی و در انهدام باندهای مواد مخدر افزایش ۱۰ درصدی بودهایم.وی به کشف بیش از ۵۲ میلیارد ریال کالای قاچاق اشاره کرد و افزود: با تشکیل یک هزار و ۳۵ پرونده تعداد یک هزار و ۱۹۶ نفر دستگیر شدند.
وی به صدور بیش از ۶۶ هزار پلاک در حوزه راهور و ۱۲۳ هزار گذرنامه اشاره کرد و در ادامه در خصوص کنترل بازار و صنوف گفت: تعداد ۴۲ هزار بازدید از واحدهای صنفی انجام شده که ۱۴ هزار و ۵۲۰ مورد اخطار صادر شده و تعداد ۸ هزار و ۵۸۲ مورد پلمب شدند.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران ادامه داد: ۴۸۴ درصد نسبت به سال گذشته اتباع غیرمجاز به وطن خود طرد شده که این میزان رشد ۵ برابری داشته است و جا دارد از حمایت مردم در خدماترسانی پليس قدردانی کرد.
عزیزی با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ با شعار امنیت و آرامش بهاری، ضیافت الهی نامگرفته، مطرح کرد: برنامهریزیهایی برای نوروز انجام شده و برای چهارشنبه آخر سال اقداماتی صورتگرفته و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار انواع مواد مخدر تاکنون کشف و امحا شده است.
وی ادامه داد: خطقرمز پليس حفظ آرامش مردم است و لازم است از اقشاری که در معرض آسیب هستند مانند کودکان، سالمندان و نوجوانان بیشتر مراقبت شود تا میزان مصدومیتها کاهش یابد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران به پویش نه به تصادفات در مسافرتهای نوروزی اشاره و تاکید کرد: شهروندان پیش از مسافرتهای خود موارد امنیتی را مدنظر قرار داده تا آمار بزهکاری کمتری در این ایام داشته و مشکلات کمتری برای آنها ایجاد شود.
منبع: فارس
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!