امام جمعه شهریار:
دیدگاه مسئولان به شهریار باید ویژه باشد
امام جمعه شهریار با تاکید بر لزوم توجه به مشکلات این شهرستان از دیدگاه استانی و فرا استانی گفت: در حوزه قضائی، شهریار را یک شهرستان نبینیم و دیدگاه مسئولان بالادستی به آن باید ویژه باشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، پیش از ظهر امروز حجتالاسلام سید حسین حسینی نوری در دیدار با معاون قوه قضائیه با اشاره به نقش حیاتی ایران در فرماندهی مقاومت اسلامی، اظهار داشت: ایران اسلامی امروز فرماندهی مقاومت را بر عهده دارد و امید مسلمانان دنیا به کشور ما است.
وی با بیان اینکه ریشه تاریخی شهریار به سال ۱۳۳۱ و ادغام محلههای علیشاه عوض و کرشته باز میگردد، افزود: از دیرباز تاکنون این منطقه شاهد تحولات مهمی از جمله ارتقاء به شهرستان در سال ۱۳۶۸ بوده و با جدا شدن شهرستانهای رباط کریم، ملارد، قدس و بهارستان بین سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۸، جمعیت شهریار به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر غیر اتباع و ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر اتباع رسیده است و در حال حاضر سیزدهمین شهر پرجمعیت کشور محسوب میشود.
امام جمعه شهریار خاطرنشان کرد: این شهرستان با تقدیم ۱۳۰۰ شهید انقلاب و دفاع مقدس و بیش از ۴۰ شهید مدافع حرم، همواره نقشی برجسته در تاریخ مقاومت ایفا کرده و هماکنون دارای بزرگترین نواحی آموزش و پرورش و قضائی کشور است، با وجود این ویژگیها، شهریار به دلایلی چون تنوع و رشد جمعیت و همچنین چالشهای زیرساختی، مورد کمتوجهی در سطح ملی قرار گرفته است.
حسینی نوری با تاکید بر لزوم توجه به مشکلات این شهرستان از دیدگاه استانی و فرا استانی و درخواست از مسئولان مبنی بر ایجاد تغییر در تخصیص اعتبارات، پیشنهاد کرد: بر اساس اهمیت بازدیدهای میدانی مقامات ارشد، بازدیدهای رئیس سازمان پزشکی قانونی به مجموعه قوه قضائیه این شهرستان انتقال یابد و در حوزه قضائی، شهریار را یک شهرستان نبینیم و دیدگاه مسئولان بالادستی به شهریار باید ویژه باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: شهریار نه به عنوان یک شهرستان کوچک بلکه با چشماندازی جامعتر و استراتژیکتر مورد نظر قرار گیرد.
حسینی نوری یادآور شد: شهریار با قدمت تاریخی و فرهنگی خود، همواره مهد پرورش قهرمانان ملی بوده و آثار و یادمانهای شهدا در گوشه و کنار آن، نشان از فداکاری و ایثار مردم آن دارد، روحیه دلاوری و مقاومت در مردم شهریار همواره زنده است و این شهرستان به عنوان نمادی از وفاداری به آرمانهای انقلاب اسلامی شناخته میشود.
انتهای خبر/