حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
حقیقت‌گویی درباره جنایات شاه
امام جمعه شهریار بیان کرد:

حقیقت‌گویی درباره جنایات شاه

امام جمعه شهریار به تشریح جنایات و خیانت‎‌های رژیم پهلوی و شاه ملعون در دوران طاغوت پرداخت و از ضرورت روایت صحیح و مستند تاریخ برای نسل‌های آینده سخن گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی نوری، در گفتگو با خبرنگارسرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، با اشاره به ظلم‌ها و فسادهای رژیم شاهنشاهی در طول دوران حکومت خود بر ایران اظهار داشت: دوران طاغوت یکی از سیاه‌ترین دوره‌های تاریخ ایران بود. رژیم شاهنشاهی که به‌طور کامل در خدمت استعمارگران و دشمنان ملت ایران قرار داشت، با ظلم، سرکوب و فسادهای گسترده به مردم ستم می‌کرد. این رژیم با همکاری کشورهای بیگانه، منابع ملی کشور را به تاراج می‌برد و هیچ توجهی به مشکلات مردم نداشت.

وی همچنین بر اهمیت روایت تاریخ از زبان کسانی که خود در آن دوران حضور داشتند تأکید کرد و افزود: باید با استفاده از مستندات معتبر، جنایات رژیم شاه و خاندان پهلوی را به تصویر کشید. در این راستا، روایت‌های صحیح و مستند از آن دوران می‌تواند نسل‌های آینده را با واقعیت‌ها آشنا کرده و از تحریف تاریخ توسط دشمنان جلوگیری کند.

امام جمعه شهریار در ادامه به تلاش دشمنان انقلاب اسلامی برای تحریف تاریخ و سفید کردن چهره رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی در تلاشند با دروغ‌پردازی و تحریف تاریخ، چهره رژیم طاغوت را سفید نشان دهند. اما ما با ارائه مستندات تاریخی و یادآوری جنایات این رژیم، حقیقت را به مردم نشان خواهیم داد. رژیم شاه با سرکوب هرگونه اعتراض و نارضایتی، هیچ‌گاه به مردم پاسخگو نبود و در قبال جنایات خود هیچ مسئولیتی را نپذیرفت.

حسینی نوری همچنین به حضور نیروهای انقلابی در شهریار اشاره و تاکید کرد: نیروهای انقلابی در شهریار نقش بسزایی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند. بسیاری از جوانان این منطقه با جانفشانی در مبارزات علیه رژیم طاغوت مشارکت کردند و هنوز هم همان نیروهای انقلابی در این شهرستان حضور دارند. این عزیزان به‌عنوان برکات انقلاب اسلامی در شهریار شناخته می‌شوند و همچنان در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی در خدمت مردم قرار دارند.

در پایان، وی تصریح کرد: باید با تداوم آگاهی‌بخشی و یادآوری حقیقت‌های تاریخی، نسل‌های جوان را از تلاش‌های دشمن برای تحریف تاریخ آگاه کرد و به آنها فهماند که انقلاب اسلامی نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک ضرورت تاریخی بود که باید از آن دفاع کنیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.