امام جمعه شهرستان دماوند:
حضرت علی (ع)، نماد وحدت است
امام جمعه شهرستان دماوند گفت: امیرالمومنین علی (ع) امام و نماد وحدت و عامل حفظ اسلام هستند زیرا ایشان در شرایط خاص آن زمان اسلام را حفظ کردند.
حجتالاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: در زمانیکه خلیفه اول، دوم و سوم حکومت میکردند، با اینکه به دستور پیامبر و توصیه ایشان، جانشینی حقِ حضرت امیر (ع) بود، او بهدلیل حفظ اسلام و عدم ایجاد اختلاف در جامعه مسلمین سکوت کرده و با حفظ وحدت، کمک و مشورت دادن به خلفای ثلاثه برای حفظ اسلام تلاش کرد، این درس بزرگی برای همه ما است.
وی در خصوص ضرورت نگاه جهانی برای حفظ اسلام بیان کرد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مانند نگاه حضرت علی (ع) نگاهی جهانی به حفظ اسلام دارند. رفتار، گفتار، موضعگیریها و راهبردها باید به گونهای باشد که اسلام آسیب نبیند. همچنین از کاری که باعث ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی خواهد شد دوری کنیم، لذا مداحان، سخنرانان، نویسندگان، صاحبان قلم و عزیزانی که فضای مجازی در اختیارشان است باید دقت کنند تا محتواهای منتشر شده از سوی آنان به هیچ عنوان بین شیعه و سنی اختلاف و شکاف ایجاد نکند.
امام جمعه شهرستان دماوند با تاکید بر حفظ وحدت میان شیعه و سنی افزود: ما یک ملت و یک جامعه اسلامی واحد هستیم، باید هوشیار بود تا کسی میان شیعه و سنی اختلاف ایجاد نکند، همانطور که حضرت علی (ع) نیز از ایجاد تفرقه میان جامعه اسلامی جلوگیری میکردند.
فتاح دماوندی درباره پیروزی در جنگ خیبر گفت: از ماجرای خیبر این درس را میگیریم که مسلمین باید یکپارچه مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند زیرا این قوم پیمانشکن بوده و در طول تاریخ با اسلام و مسلمین مقابله داشته و برای نابودی آنان توطئه میکردند. همانطور که مولای متقیان با یهود مقابله کرده و آنها را شکست دادند، شیعه و سنی باید متحد شده و در برابر صهیونیستها ایستادگی کنند و آنها را شکست دهند. رهبری فرموند که باید صدور ارزاق و نفت و همچنین روابط سیاسی با رژیم صهیونیستی قطع شود تا بتوانیم این غده سرطانی را نابود کنیم، فرزندان ما نیز باید به سیره حضرت که حفظ اسلام بوده توجه کنند.
وی با اشاره به تدریس سبک زندگی حضرت علی (ع) در مدارس خاطرنشان کرد: سبک زندگی امیرالمومنین (ع) باید در مدارس، مساجد و محافل مختلف تدریس شود تا این روش و منش زندگی به پدران و فرزندان منتقل شده و نسل به نسل این موضوع را حفظ و فرزندانی، علوی، فاطمی، حسنی، حسینی و مهدوی تربیت کنند.
انتهای خبر/