حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن تهران نیوز | tehrannews هستید؟
جشن سالگرد انقلاب اسلامی؛ تجلی شور و نشاط مردم
امام جمعه خیرآباد بیان کرد:

جشن سالگرد انقلاب اسلامی؛ تجلی شور و نشاط مردم

خطیب جمعه خیرآباد گفت: جشن سالگرد انقلاب اسلامی ایران، پدیده‌ای بی‌نظیر است که هر سال با شور و نشاط بیشتری برگزار می‌شود و نشان از رسوخ انقلاب در دل مردم دارد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»؛ حجت‌الاسلام داوود محمدیاری، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ضمن دعوت خود و نمازگزاران به تقوای الهی، بر اهمیت علم و حلم در کنار یکدیگر برای علما، نخبگان و مسئولان جامعه تاکید کرد.

 وی با استناد به فرمایشات امیرالمؤمنین (ع) در خصوص اوصاف اهل تقوا، اظهار داشت: اهل تقوا علمشان را با حلم ممزوج می‌کنند. علم خیلی مهم است، به ویژه برای عالم. هر چه عالم‌تر باشید، داناتر و آگاه‌تر خواهید بود و به واسطه علم خود، از بسیاری از انحرافات جلوگیری خواهید کرد.

 امام جمعه خیرآباد با اشاره به ضرورت بردباری و صبر در مواجهه با انحرافات، خاطرنشان کرد: عالم باید بداند چگونه با چه زبانی و با چه عملی، علم خود را به مردم انتقال دهد و آنها را از انحراف نجات دهد، اگر عالم حلیم نباشد، ممکن است رفتارهای زننده‌ای از او سر بزند و با شتاب‌زدگی، باعث دل‌زدگی مردم از دین شود.

 محمدیاری با بیان اینکه علم تنها مختص به علما و مسئولان نیست، افزود: هر فردی در هر جایگاهی، حتی در خانواده، باید با علم و آگاهی، در جهت هدایت و تربیت صحیح فرزندان خود گام بردارد. پدر و مادر باید با لطافت و روش خاص، تجربیات و آموزه‌های خود را به فرزندانشان منتقل کنند تا آنها از مسیر درست منحرف نشوند.

 وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، ضمن تبریک فرارسیدن ماه شعبان و ولادت با سعادت حضرت علی‌اکبر‌(ع) و روز جوان، به بیان فضائل و اعمال مستحبی این ماه پرداخت و از مردم خواست تا با انجام کارهای خیر و نیکو، در این ماه پربرکت، ذخیره آخرت خود را فراهم کنند.

 امام جمعه خیرآباد با اشاره به فرارسیدن ایام دهه فجر، بر گرامیداشت این ایام و حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تاکید کرد و گفت: جشن سالگرد انقلاب اسلامی ایران، پدیده‌ای بی‌نظیر است که هر سال با شور و نشاط بیشتری برگزار می‌شود و نشان از رسوخ انقلاب در دل مردم دارد.

محمدآبادی در پایان سخنان خود، با اشاره به پیروزی‌های جبهه مقاومت در غزه، مقاومت را سنت الهی دانست و تاکید کرد: مردم غزه با تکیه بر قرآن و گفتمان مقاومت، در برابر ظلم و ستم ایستاده‌اند و با یاری خداوند، پیروز خواهند شد.

 وی همچنین به رئیس جمهور آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد که دست از شیطنت‌ها و جنایات خود بردارند، چرا که صبر مردم غزه به سر آمده است.

 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.