مسئول کمیته روستایی دهه فجر استان تهران:
نخستین جشنواره قرآنی ویژه عشایر برگزار میشود
مسئول کمیته روستایی و عشایری دهه فجر استان تهران گفت: ۱۳ هزار عشیره و بیش از ۸۱۵ هزار روستایی در استان تهران وجود دارد که برای نخستین بار در دهه فجر جشنواره قرآنی ویژه این عزیزان برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی فرحزاد در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: به مناسبت دهه فجر، ۱۳ کارگروه با عناوین قرآن و عترت، جهاد تبیین، عشایری، ایثار و شهادت، تشکلها، اتحادیهها و تعاونیها، کرگروه رفاه و پشتیبانی، ترویج و ارتباط با بهرهبرداران، زنان و خانواده، جهادی، رسانه، ورزش و جوانان، دانشآموزی و آمار و ارزیابی تشکیل شدهاست. هر سال در این ایام برنامههایی مانند گلبانگ انقلاب، رژه تراکتورسواران، رژه موتوری کشاورزان و ... برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی در دهه فجر انقلاب بیان کرد: اولین جشنواره فجر قرآنی روستایی و عشایری امسال برگزار خواهد شد، دوم بهمنماه این مسابقات در سطح استان برگزار شد، ۱۷ و ۱۸ بهمن در سطح منطقه و پس از دهه فجر در سطح کشور برگزار خواهد شد، امسال حدود ۱۳۰ شرکتکننده داشتیم که از این عزیزان در جشنواره تجلیل خواهد شد، همچنین هدف از برگزاری چنین جشنوارههایی بسط و گسترس فرهنگ قرآن و اهل بیت (ع) در بین روستاییان و عشایر است.
سرپرست حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره افتتاحیههایی به مناسبت دهه فجر در روستاها و محل سکونت عشایر، افزود: حداقل ۴۰ پروژه تنها در حوزه جهاد کشاورزی در سطح روستاها و محل سکونت عشایر استان تهران افتتاح خواهد شد که مطالبات روستاییان و عشایر در بحث کشاورزی، گلخانهای، کشت و صنعت و دامپروری که جزء رسالتهای ما بوده و انجام اقدامات برای روستا و عشایر متوقف به دهه فجر نخواهد بود.
فرحزاد در خصوص برپایی سیاهچادر عشایر در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه تصریح کرد: چون دهه فجر نزدیک پایان سال است، از سازمانهای مختلف دعوت کردیم همه خدماتی که برای روستاییان و عشایر انجام دادند را به دست ما برسانند تا بتوانیم آن خدمات و اقدامات را در غرفه ۲۲ بهمن ارائه دهیم، سیاهچادر عشایر در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن برپا شده و خدمات روستایی و عشایری در آن معرفی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه پروژههای در دست افتتاح به درستی نیازسنجی شدهاند، گفت: همه نیاز روستاییان و عشایر فقط در حوزه جهاد کشاورزی نیست؛ به همین منظور از همه سازمانها درخواست کردیم که مشکلات و نیازهای آنان را به درستی احصاء کرده و به دست ما برسانند، تا جامع آماری خوبی از این نیازها جمع آوری کنیم.
مسئول کمیته روستایی و عشایری دهه فجر استان تهران با تاکید بر قومیتها و فرهنگهای مختلف عشایر و ضرورت ترویج این فرهنگ و کمک به ثبات آن، تشریح کرد: چیزی که همیشه جاذبه بسیار خوبی داشته، همین فرهنگ روستا و عشایر است، با برگزاری نمایشگاههایی که زنان روستا و عشایر توانمندی خود را با قرار گرفتن در کنار هم میبینند، دیگر یأس و ناامیدی در خود راه نخواهند داد و به دنبال حل مشکلات خود در این حوزه خواهند بود. مسئولان با برنامهریزی بهتر و جامعه آماری دقیقتر میتوانند برای اجرای برنامهها الویتبندی درستی انجام دهند تا سرعتگیرهای مسیر پیشرفت این عزیزان را از راه بردارند.
فرحزاد با اشاره به تقویت روستاها و عشایر در سطح استان تهران؛ خاطرنشان کرد: در بحث روستا و عشایر دغدغه و مشکلات مختلف وجود دارد که با تقسیمبندی درست آن میان دستگاهها حل این مسائل، بهتر انجام خواهد شد، منبع تقویت تولید روستا و عشایر هستند، اگر بهدنبال ایران قوی هستیم باید به روستاها و عشایر توجه بیشتری کنیم، تقویت و رشد تولید با حمایت و سرمایهگذاری در روستا محقق خواهد شد.
انتهای خبر/