«تهران نیوز» گزارش میدهد؛
برگزاری دومین نشست مشترک ورزش بانوان استان تهران
دومین نشست مشترک نواب رئیس هیئات ورزشی و مسئولان ورزش بانوان ادارات ورزش و جوانان استان تهران در اداره ورزش و جوانان شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، رشد ورزش قهرمانی بانوان نیازمند بهبود وضعیت اجتماعی، زیرساختهای اولیه و تعاملات مسئولان و همکاریهای بین بخشی است.
افزایش چشمگیر قهرمانی در ورزش بانوان به نسبت آقایان، فرصتی است تا مسئولان کشوری و استانی به ورزش بانوان و بررسی چالشها و موانع آن توجه ویژهای داشته باشند و در راستای تحقق چشماندازهای پیش رو تلاش کنند.
به همین منظور دومین نشست مشترک نواب رئیس هیئات ورزشی و مسئولان ورزش بانوان ادارات ورزش و جوانان استان تهران در اداره ورزش و جوانان شهرستان ری برگزار شد.
اماکن ورزش همگانی به ورزش بانوان اختصاص مییابد
مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی امور بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری نشستهای سالانه ورزش بانوان کشور به عنوان یکی از برنامههای وزارتخانه، اظهار کرد: این نشستها علاوه بر تعاملات سازندهای که ایجاد میکند، در واقع اشتراک افکار را به همراه دارد و مسئولان خلاقیتهای خودشان را به اشتراک میگذارند و میتوانند از ایدههای یکدیگر استفاده کنند.
پروین کرملو در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، ادامه داد: این نشستها موجب میشود مسئولان بتوانند در مواجهه با چالشهای پیش رو، راهکارهای مناسبی را که خودشان اجرا کردهاند با دیگران به اشتراک بگذارند.
وی در خصوص برنامههای وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: در این جلسات سیاستهای وزارتخانه در حوزه ورزش بانوان برای نواب رئیس هیئات و مسئولان ورزشی بانوان همه استانها شفافسازی میشود تا در راستای رفع موانع گامهای سریعتری برداریم.
مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی امور بانوان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه همه اماکن ورزشی میبایست به بخش خصوصی واگذار شود، افزود: در راستای فعالیت ورزش بانوان در بخش همگانی، به دنبال تصویب این طرح هستیم که با توجه به کمیسیون ماده ۵، اماکن و باشگاههایی لحاظ شود تا بانوان بتوانند ساعاتی را به صورت رایگان ورزش کنند.
کرملو ابراز امیدواری کرد: در مناطق و اماکن سراسر کشور که شرایط ورزش همگانی و رایگان وجود دارد، سانسها و ساعاتی در صبح و عصر به بهرهبرداری بانوان اختصاص یابد.
تعداد بانوان مدالآور بینالمللی بیشتر از آقایان است
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران هدف از برگزاری نشست مشترک نایبرئیسان هیأتهای ورزشی استان تهران و مسئولان ورزش بانوان استان تهران را پیگیری نظام مسائل و مشکلات پیش روی فعالان ورزش بانوان برشمرد و اظهار کرد: در این جلسه صمیمی و بیواسطه، عملکرد ورزش بانوان حوزه استان تهران نسبت به سال ۱۴۰۲ را در یک مقایسه تطبیقی تحلیلی ارزیابی و اهداف مدنظر را به عنوان چشمانداز ورزش استان تهران در یک سال گذشته بررسی میکنیم.
علی جوادی در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، با بیان اینکه اداره ورزش عزم خود را جزم کرده تا در چهار ماه باقیمانده سال جاری عملکرد خود را به حد انتظار برساند، افزود: ورزش استان تهران دستخوش تغییراتی شده که باید به عنوان یک ظرفیت با آن مواجه شویم و آن افزایش تعداد بانوان مدالآور در عرصههای بینالمللی اعم از المپیک و بازیهای آسیایی نسبت به آقایان است.
وی تصریح کرد: دیدگاه ما به ظرفیت بانوان به عنوان یک بخش مستعد قابل پردازش به صورتی است که اگر برای مزرعه ورزش بانوان ۱۰ دانه بکاریم، ۱۰۰ محصول برداشت میکنیم، بنابراین همافزایی، انگیزه و استعدادهای حوزه بانوان همچنان به نقطه اشباع نرسیده و در حال حاضر در ظرفیت بازدهی و توانافزایی و بهرهوری مطلوب قرار داریم و باید نگاه ویژهای به آنان داشته باشیم.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران با اشاره به اینکه دومین همایش ورزش بانوان استان تهران در حال برگزاری است، افزود: نایبرئیسان هیأتهای ورزشی سیاستها، ایدهها و راهکارهای خود را در راستای تحقق چشماندازهای پیش رو مطرح میکنند.
جوادی همچنین از شروع جلسات ارزیابی هیأتهای ورزشی استان تهران در یک هفته اخیر خبر و ادامه داد: در این جلسات اقدامات هیئات ورزشی شامل مکاتبات صورتگرفته و ورزشکاران سازماندهی شده، مدالها، میزبانیها و راهکارهای پیشنهادی بازیهای آسیایی ناگویا و المپیک لسآنجلس همه به صورت تحلیلی بررسی میشود.
تبدیل عضویت شاغلین ادارات ورزش تدبیر شود
رئیس هماهنگی امور بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان تهران بیان کرد: نشست مشترک ورزش بانوان استان تهران در هر نیم سال به منظور بررسی عملکرد برنامهها، نقاط ضعف و چالشهای پیش روی ورزش بانوان برگزار میشود.
نسرین شاکریفرد در گفتگو با خبرنگار «تهران نیوز»، از نمودار سازمانی به عنوان مهمترین چالش ورزش بانوان نام برد و افزود: مسئولان ادارهکل در تلاش هستند تا با برنامهریزیهای درست، معاونت ورزش بانوان را به جایگاه اصلی خودش بازگردانند.
وی تأکید کرد: باید تدبیری اندیشیده شود تا مشکل استخدام نیروهای انسانی ادارات ورزش استانها و تبدیل وضعیت بانوان شاغل در این مراکز رفع شود.
رئیس هماهنگی امور بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان تهران از کمبود فضاهای ورزشی بانوان به عنوان چالش دیگر ورزش بانوان یاد و مطرح کرد: با برنامهریزیهای صورتگرفته برای حمایت از بانوان نخبه ورزشی استان تهران باشگاههایی در نظر گرفته شده تا این ورزشکاران در مسیر پیشرفتشان دلسرد نشوند و از مسیر رشد بازنمانند.
شاکریفرد ابراز امیدواری کرد: بتوانیم با همفکری و راهنمایی مدیرکل، معاون توسعه ورزش و سایر مسئولان ستادی در ادارهکل ورزش و جوانان چالشهای موجود در مسیر رشد ورزش بانوان استان تهران را برطرف کنیم.
امید است همافزایی مسئولان در این نشستها جایگاه ورزش بانوان را با فراهمآوردن بسترهای لازم بهبود بخشد.
انتهای خبر/