نماینده ولی فقیه در شهرستان قرچک در جلسه ستاد احیای زکات اظهار داشت: زکات یک واجب شرعی و از فروع دین می باشد که علاوه بر زکات واجب زکات مستحبی نیز داریم که مبلغان باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند.
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب ری، به نقل از قرچک آنلاین؛ حجتالاسلام حسن منتظری، سرپرست تبلیغات اسلامی قرچک درجلسه ستاد احیای زکات شهرستان شرکت کرد و در راستای این خبرگفت: این جلسه با حضور حجتالاسلام اسماعیلی، امام جمعه، صادقی، فرماندار، فتح آبادی، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و دیگر اعضاء تشکیل شد.
در این جلسه حجتالاسلام اسماعیلی از زکات به عنوان یک واجب شرعی نام برد و آن را از فروع دین برشمرد.
وی افزود: علاوه بر زکات واجب زکات مستحبی نیز داریم که مبلغان باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند.
در این جلسه فرماندار شهرستان نیز در سخنانی گفت: اگر این واجب شرعی از سوی افرادی که شرایط پرداخت زکات را دارند انجام بشود بسیاری ازفقرا، نیازمندان و مستمندان غنی خواهند شد.
درادامه این جلسه حجتالاسلام منتظری نیزگفت: جهت ائمه جماعات، اعضای شوراو دهدارروستا جلسه مشترک برای آنها گذاشته شود و اطلاعرسانی لازم انجام گیرد.
وی افزود: ائمه جماعات مساجد روستایی نیز جهت نماز گذاران گفتن احکام زکات را بیان کنند.
در این جلسه فتح ابادی رئیس کمیته امدادشهرستان قرچک نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کرد.
انتهای پیام/م
کد خبر 81625
نظر شما