سرویس سیاسی آفتاب ری؛ ماجرای گروگان گیری مرزبانان ایرانی و بخصوص شهادت دانایی فر یکی از مرزبانان آثار و برکاتی داشت که کمتر مورد توجه قرار گرفت.
پس از به اسارت درآمدن مرزبانان ایرانی توسط گروهک تروریستی جیش الظلم و شانه خالی کردن برخی از مسئولین از به عهده گرفتن مسئولیت بی تدبیری در اقدام صورت گرفته تلاش های دستگاه دیپلماسی و اطلاعاتی برای آزاد سازی مرزبانان آغاز شد.
در این راستا وزارت کشور و وزارت امور خارجه با رایزنی هایی که با کشور پاکستان انجام دادند درصدد بازپس گیری گروگان ها از این گروهک تروریستی که در پاکستان مستقر بود شدند؛ که کار به جایی نرسید.
پس از تلاش های بسیار، نیروهای اطلاعاتی موفق شدند محل اختفای گروهک تروریستی جیش الظلم را شناسایی کرده و به دولت پاکستان برای اقدام در این خصوص اعلام کردند که اقدام موثری از طرف دولت پاکستان رخ نداد.
در پی این تلاش ها نیروهای امنیتی با این گروهک به توافق رسیدند تا در قبال دریافت مقادیری پول گروگان ها را آزاد کنند؛ قبل از انجام این و معاوضه گروهک تروریستی دانایی فر را به شهادت رساند. و در مرحله بعد با وساطت مولوی عبدالحمید گروگان ها آزاد شد.
[caption id="attachment_69016" align="aligncenter" width="448"]
در همین جا به برکت خون شهید مرزبان کشور بر همگان روشن شد که رابطه ای بین این گروهک تروریستی و مولوی عبدالحمید وجود دارد، و به این فرضیه که این گروهک تروریستی ساخته و پرداخته، مورد حمایت و بازوی نظامی مولوی عبدالحمید است قوت بخشید.
سخنگوی دستگاه قضایی در روز گذشته در نشست خبری با اشاره به تلاشهای صورت گرفته از سوی دستگاههای مختلف برای آزادی مرزبانان ایرانی، گفت: ما از همه تشکر میکنیم اما مردم و دستگاه قضایی این توقع را از دستگاه امنیتی- اطلاعاتی دارند که عوامل حامی تروریستها را شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی کنند.
در این راستا امید است که خائن بودن مولوی عبدالحمید بر همگان ثابت شده و برخورد قاطع و جدی مسئولان با این مسئله و جلوگیری از مسائل بعدی باشیم.
نظر شما