برای مسافرانی که اغلب از جاده امام رضا (ع) به سمت شهرهای شرقی دور و نزدیک مسافرت می کنند و مخصوصا برای اهالی صنعت که در شهرک های صنعتی عباس آباد، پایتخت، خوارزمی، ایوانکی و جنت آباد اشتغال دارند، فرون آباد، آبادی کوچکی در نزدیکی تهران شناخته می شود که فاقد جذابیت های لازم شهری است.
به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری، به نقل از پاکدشتی ها؛ شهردار فرون آباد گفت: فرون آباد، شهری که به سرعت تحول مییابد. برای مسافرانی که اغلب از جاده امام رضا (ع) به سمت شهرهای شرقی دور و نزدیک مسافرت میکنند و مخصوصا برای اهالی صنعت که در شهرکهای صنعتی عباس آباد، پایتخت، خوارزمی، ایوانکی و جنت آباد اشتغال دارند، فرون آباد، آبادی کوچکی در نزدیکی تهران شناخته میشود که فاقد جذابیتهای لازم شهری است.
اما در درون شهر فرون آباد، حالا غوغایی است، شهردار کار کشته شهر و شورای اسلامی این شهر جوان که شهر بودن آن فقط ۳ سال عمر دارد، چنان کمر همت بستهاند که این آبادی کوچک را به شهری فعال در کیلومتر ۱۵ جاده امام رضا (ع) تبدیل کنند.
فرون آباد اینک در انتظار آیندهای روشن نشسته است، آن گونه که علی بند علیان شهردار این شهر میگوید: پروژههای در دست احداث بازار بزرگ خشکبار، بازار بزرگ گل و گیاه و بازار بزرگ چوب و مبلمان این شهر طولی نخواهد کشید که به پایان رسیده و فعالیت خود را شروع خواهند کرد، با شروع فعالیت این بازارهای بزرگ که کانون داد و ستد محصولات تخصصی برای کل کشور خواهد بود، فرون آباد تبدیل به میعادگاه بزرگترین تجار و بازرگانان ایران و منطقه خواهد شد که برای خرید و فروش انواع خشکبار، انواع گلها و گیاهان زینتی و خانگی و بالاخره چوب و مبلمان به فرون آباد خواهند آمد.
در کنار این بازارهای عظیم که در احداث آن دست اندرکاران تولیدات گل و گیاه و خشکبار و تولیدات چوبی نیز سهیم و شریک هستند، بزرگراه ترانزیتی شرق از ورودی فرون آباد تا خروجی پلیس راه شریف آباد به طول ۳۴ کیلومتر احداث میشود که تحولی بزرگ در حمل و نقل و رفت و آمد کامیونها و تریلرهای ترانزیتی و اتوبوسهای مسافری بوجود خواهد آورد.
در کنار این اقدامات عظیم که برای رونق تجارت منطقه با همکاری بخش خصوصی در قالب ایجاد ۳ شهرک بزرگ تجاری و بازرگانی در فرون آباد انجام میگیرد، داخل این شهر نیز با اقدامات سترگ شهرداری به تحولی بزرگ امیدوار شده است که میتواند در آیندهای نزدیک فرون آباد را متفاوت از گذشته نشان دهد.
به طوری که در همین ۳ سال اخیر که بند علیان به عنوان اولین شهردار فرون آباد از سوی استاندار تهران منصوب و سپس اعضای دوره چهارم شورای شهر نیز او را ابقاء نمودند، اقداماتی در جهت عمران شهر صورت گرفته است که سابقه نداشت.
این اقدامات از یک سو ضرورتی برخاسته از «شهر» شدن فرون آباد و از سوی دیگر نیاز اساسی مردم این شهر بود که به سرعت از طرف شهرداری انجام گرفت، به طوری که در این مدت کوتاه ساختمان آتش نشانی با دو دستگاه ماشین آتش نشانی همراه با دورههای آموزشی پرسنل آن، ساختمان معاینه فنی اتومبیل، گلخانه شهر و بازار روز شهر که هر ۳ با مشارمت بخش خصوصی ساخته و راه اندازی شده، همچنین احداث ساختمان پلیس راهور، به خدمت گرفتن خودروهای حمل زباله و مواردی از این قبیل در خدمت شهروندان قرار گرفته است.
البته فرون آباد در مورخه ۲۳/۱۲/۸۹ برحسب مصوبه هیات دولت به عنوان شهر رسمیت یافت و در همان تاریخ نیز علی بند علیان به عنوان شهردار این شهر منصوب شد. بند علیان که خود سابقه درازی در حوزه استانداری و مشاورتها و بازرسی فرمانداری پاکدشت و شهرداری شریف آباد داشته با علم و آگاهی به ظرفیتها و قابلیتهای فرون آباد و مشکلات و معضلات اداره یک شهر جوان که از قالب روستا به در آمده بود، قدم به عرصه مدیریت این شهر گذاشت و با تائیدیه شورای اسلامی شهر و همکاری صمیمانه و صادقانه با این نهاد مردمی که پیوسته مورد قدردانی وی بوده است، قدم به قدم به جنگ مشکلات رفت.
مشکلات اما یکی دوتا نبود، عمده مشکل فرون آباد که هنوز هم پابرجاست نداشتن نقشههای شهری و نامشخص بودن حریم آن بوده است که متاسفانه همچنان ادامه دارد، وی میگوید: با این حال ما میدانستیم که یک شهر به چه چیزهایی نیاز دارد تا به عنوان شهر شناخته شود.
مضاف بر اینکه انتظارات تازهای پدید آمده بود که مردم را برای عمران دیار خود شتابزده میکرد بدین معنا که شهر شدن فرون آباد باعث بروز انتظاراتی شده بود که دستگاه مدیریت شهر برای برآورده کردن آنها بودجه کافی در اختیار نداشت. از سوی دیگر بعضی از اهالی شهر در مقابل الزامات شهر شدن فرون آباد مقاومت میکردند، به طوری که در بحث گشایش معابر و رفع معارض مشکل تراشی میکردند.
با این حال در پرتو اراده و مدیریت شهری اینک زیر ساختهای اولیه در فرون آباد احداث شده است. چندین خیابان و کوچه آسفالت شده و جدول گذاری شده است و برنامه مشابه برای آسفالت و جدول گذاری چندین خیابان و کوچه دیگر برای سال جدید آماده شده است، چند بوستان از جمله ولایت و معراج ساخته شده و بوستان شهدا نیز تجهیز شده است. سرانه فضای سبز این شهر که قبلا کمتر از نیم متر مربع بود حالا به حدود ۴ متر مربع رسیده است که از این نظر در نوع خود شاهکار محسوب میشود.
سالن ورزشی با مشارکت بسیج سپاه پاسداران احداث شده و یک قطعه زمین برای ساخت کتابخانه عمومی تخصیص یافته که این کتابخانه در آینده نزدیک توسط استاندار تهران افتتاح خواهد شد.
نصب چند فقره برج نوری، یک میله بلند پرچم، رنگ آمیزی در و دیوارها و بالاخره تقویت ناوگان حمل و نقل شهری با ۴ دستگاه اتوبوس و ۲ دستگاه ون از جمله اقدامات دیگری بوده است که در طول ۳ سال گذشته به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد به مرحله عمل رسیده است.
علی بند علیان شهردار فرون آباد در ادامه به این نکته اشاره میکند که برای کم کردن آلودگی هوای فرون آباد تصمیم داریم کارخانجات آجرپزی را به شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران منتقل کنیم.
در حال حاضر حدود ۱۰ کارخانه آجرپزی در این شهر وجود دارد که محل تردد روزانه کامیونهای بیشماری شده است. این کامیونها به آلودگی هوا و آلودگی صوتی دامن میزنند و باعث لطمه به آسفالت معابر شهر میشوند.
همچنین دپو خاک در کارخانجات آجرپزی و کوره پز خانهها باعث پخش شدن ذرات گرد و غبار در محیط میشود که برای سلامتی شهروندان مضر است. در کنار این اقداماتی که برای مبارزه با آلودگی هوا صورت میگیرد شهرداری همچنین برنامه درختکاری وسیعی تدارک دیده است که به رطوبت هوا کمک کند.
با این حال شهر تازه تاسیس فرون اباد از لابلای مشکلات متعدد ناشی از تبدیل یک روستا به شهر عبور میکند و سر بر میافرازد. اقدامات عمرانی ۳ سال گذشته به اضافه اقدامات عمرانی دیگر که برای سال آینده تدارک دیده شده، مسلما فرون آباد را متحول خواهد کرد، به ویژه آنکه شهرداری تلاش فراوان دارد که طرح هادی شهر را به تصویب رسانیده و حریم این شهر را مشخص کند.
بند علیان میگوید: آقای بشیری نماینده محترم شهر در مجلس شورای اسلامی و آقای قاسمی فرزاد فرماندار محترم شهر در این خصوص بسیار پیگیر هستند. در کنار این تلاشها، تلاشهای دیگری نیز صورت میگیرد تا رفاه مردم را افزایش دهد، همان طوری که در سطور گذشته گفته شد، تاسیس ۳ شهرک تجاری خشکبار، گل و گیاه و چوب و مبلمان نه تنها که باعث تغییر چهره اقتصادی شهر خواهد شد، بلکه در کنار آنها ایجاد تاسیساتی مثل پمپ بنزین، پمپ گاز، فضای سبز، آتش نشانی، سالن ورزشی، پاسگاه نیروی انتظامی، مسجد، سرویسهای درمانی و سرویسهای بهداشتی نه تنها که باعث اشتغال تازه برای اهالی این شهر خواهد بود، بلکه الزامات یک مجتمع عظیم تجاری و بازرگانی را فراهم خواهد کرد.
از سوی دیگر تکمیل واحدهای جدید مسکن مهر با تیراژ ۱۶۴۳ واحد خودمالکی که دارای سند مالکیت، پارکینگ، انباری، آسانسور و سایر امکانات رفاهی تا پایان سال جاری باعث سرازیر شدن جمعیت تازهای به این شهر خواهد شد که به نوبه خود به رونق اقتصاد فرون آباد دو چندان خواهد افزود.
انتهای پیام/م
کد خبر 59200
نظر شما