به گزارش پایگاه خبری
آفتاب ری، علیرضا محفوظی معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از محورهای مواصلاتی شهرستان پیشوا در گفتگو با خبرنگار
ندای پیشوا گفت: با توجه به اعتبارات محدودی که وجود دارد جاده های این شهرستان پیشرفت خوبی داشته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص محور پیشوا _ شریف آباد اظهار داشت: جاده پیشوا به شریف آباد هیچ اعتباری ندارد و همین مقدار هم که پیشرفت نیز راه و شهرسازی از طریق اعتبارات کمکی استفاده کرده است.

محفوظی با اشاره به اعتبارات در نظر گرفته شده برای این جاده افزود: راه و شهرسازی مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان به صورت کمکی در نظر گرفته است ولی اعتبار مورد نیاز این جاده باید از محل اعتبارات استانی تامین شود تا به بهره برداری کامل برسد.
وی ادامه داد: راه و شهرسازی یک دستگاه اجرایی است و تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل محور پیشوا – شریف آباد باید از طریق استانداری تهران و فرمانداری پیشوا تامین شود.
معاون پارلمانی وزیر راه، مسکن و شهرسازی در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان بهره برداری کامل محور پیشوا – شریف آباد گفت: ما آمادگی کامل داریم تا در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز توسط استانداری، حداکثر ظرف مدت یکسال جاده پیشوا به شریف آباد را با رعایت تمام نکات ایمنی به بهره برداری کامل رسانیم.

بنابر این گزارش، سید حسین نقوی نماینده مردم شهرستان پیشوا در مجلس شورای اسلامی، عباس ملکوتی خواه فرماندار شهرستان پیشوا، فریبرز واحدی مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، علیرضا خالقدوست رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان پیشوا، در این بازدید معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی را همراهی می کردند.
انتهای پیام/م
نظر شما