پیش از این اعلام شده بود که کاروان های راهیان نور دانشگاه های پیام نور استان تهران در قالب ۳ کاروان متمرکز با ظرفیت ۵۰۰ نفر و با مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه های پیام نور استان تهران به مناطق اعزام می گردند که این موضوع به دلایلی تغییر کرده و کلیه دانشجویان خواهر این دانشگاه ها در یک کاروان اعزام خواهند شد.
بنا بر آخرین اخبار کلیه دانشجویان خواهر دانشگاه های پیام نور استان تهران در تاریخ ۱۴ اسفندماه و به مدت ۴روز به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند. همچنین دانشجویان برادر دانشگاه های پیام نور استان تهران نیز ۱۹ ام اسفند به این اردو خواهند رفت.هزینه سفر برای هر نفر معادل ۳۲۰/۰۰۰ تومان - شامل: هزینه ایاب و ذهاب، تغزیه، اسکان، امور فرهنگی، امور امدادی و امور ستادی- خواهد بود و هزینه دریافتی از دانشجویان ۵۰/۰۰۰ تومان می باشد.
نقل و انتقال به خوزستان و بالعکس قطار ۴ و ۶ تخته خواهد بود. مهلت ثبت نام تا تاریخ ۲۷ بهمن ماه می باشد.
در این کاروان ها از مناطق عملیاتی شرهانی- فتح المبین- اردوگاه شهید کلهر(اسکان)فکه- کانال کمیل- دهلاویه- هویزه(اسکان)طلائیه- پاسگاه زید- شلمچه- خرمشهر/آبادان اسکان نهر خین- موزه جنگ خرمشهر- معراج شهدا محمودوند بازدید خواهد شد.
جهت ثبت نام به اینجا مراجعه نمایید.
نظر شما