به گزارش
تهران نیوز ، به نقل از
پایگاه خبری تارود، همایش زن، هویت ملی و مشارکت حداکثری و جشن تکلیف سیاسی رأی اولیها در آستانه حماسه تاریخی انتخابات در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.
در آستانه پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۱۰۰ نفر به نمایندگی از ۲ هزار و ۱۰۰ رأی اولی تجلیل شدند تا با شور بیشتری پای صندوقهای رأی در هفتم اسفندماه حضور پیدا کنند.
*خانواده ایرانی به عنوان جاودانهترین نهاد اجتماعی است
سیاوش شهریور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در همایش اظهار کرد: در سرزمینی زندگی میکنیم که در تاریخ به عنوان سرزمین چهارراه گونه معروف است، این افتخار را داریم که در جغرافیایی زندگی بکنیم که در مسیر عبور شرق به غرب و شمال به جنوب قرار گرفته است و افسوس که کشور ایران در معرض حمله متجاوزان و غارتگران قرار گرفته است و شاید هیچ کشوری به اندازه ایران، در معرض هجوم و جنگ قرار نگرفته است.
وی افزود: آن چیزی که این کشور را زنده نگه داشته و همیشه از آتش فتنه و جنگ و خون ریزی سر سرافرازی و عزت برآورده است و تا امروز ایستاده است و کشوری است که ۱۰ هزار سال سابقه تمدنی دارد، رمز این عزت و مانایی را میتوان به انسان و زن ایرانی، نام برد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران بیان کرد: همیشه دو تهدید دائمی بر علیه کشور ایران از قدیم داشتهایم که میتوان به جنگ و تجاوز و دیگری به بلایای طبیعی اشاره کنیم، اما در این غوغای جنگ و بلای طبیعی، انسان ایرانی جاودانه و به امروز رسیده است که در تمام این سختیها، خانواده ایرانی به عنوان جاودانهترین نهاد اجتماعی سعی کرده که از کشور و جامعهاش حفاظت کند.
شهریور اضافه کرد: در جنگ تحمیلی، در سختترین لحظات، خانواده ایرانی سعی میکرد از همه داشتههای خود، چه به صورت نقدی و چه به صورت غیر نقدی به رزمندگان کشورش هدیه کند، خانوادههای ضعیف همیشه در محلهها به واسطه خانوادههایی که از سطح بالاتری برخوردار بودند، تأمین میشدند.
وی تاکید کرد: بانوان ایرانی هم مرکز انتقال دانش بوده و هم کانون غمخواری پدران ستمدیده و هم مادرانی بودند که فرزندانی را برای دفاع از کشور پروراندند و هم آغوشهایی برای مردان در روزهای سخت بودند و زنان ایرانی طلایه داران حیا، مبارزه با آسیب و بیاخلاقی بودند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران خاطرنشان کرد: پرچم عزت و افتخار همیشه بر دوش زنان ما در خانواده و در جامعه است، اما امروز دچار روزهای سخت قرار داریم، متأسفانه امروز آسیبهای اجتماعی لحظات سختی را بر ما تحمیل میکند، امروزه گرفتار مشکلاتی از جمله طلاق، تجرد و عدم فرزند آوری هستیم.
شهریور تصریح کرد: رمز ماندگاری انسان ایرانی و شیعی خانواده ایرانی است و این خانواده امروز تحت خطر و هجوم است، هزاران فیلم میسازند برای اینکه دختران و پسران کشور ما را که طلایهداران عزت تمدن اسلام و شیعه هستند، از گردانه سرافرازی و توانمندی خارج کنند.
وی افزود: ما گریزی نداریم مگر اینکه در حول محور اخلاق و فضیلت قرار بگیریم و زندگی حضرت فاطمه و الگوهای ملی و سنتی خود را سرلوحه زندگی خویش قرار داده و در مقابل آسیبهای اجتماعی بایستیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران ادامه داد: تلاش انقلاب اسلامی در مدت ۳۰ سال با تحریمها روزگار را به گونهای بر مردم سخت کرد که انقلاب اسلامی نتوانست آنگونه که در اهدافش بود، نسبت به ارتقاء سطح زندگی خانوادهها و جوانان ما اقدام کند، این تلاشهای سختی است که در روزگار تحریم شد و ما باید به جهان با صدای بلند بگوییم با همین روزگار، سخت در مقابل همه آسیبها خواهیم ایستاد.

شهریور گفت: کشور ما به همت رهبری مقام معظم رهبری، دولتهای خوب پس از انقلاب و سربازان گمنام امام زمان یکی از امنترین کشورها است، کشور ما سختترین هسته سنتهای عالی اسلامی، ملی و شیعی و پشتوانهای به نام ائمه داریم که در روزهای سخت ما را در مقابل آسیب حفظ میکند.
وی بیان کرد: امروز دست انقلاب اسلامی و دست التماس رهبران نظام به سوی بانوان است که با همه این تنگناها، بیکاریها و روزگار سختی که از لحاظ معیشتی میگذرانید با مشارکت حداکثری به کمک انقلاب بشتابید و اگر پای صندوقهای رأی بیایید، میتوانیم در پسا برجام به همت سربازان و دلاوران عرضه دیپلماسی که تحریمها را به کمک مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید شکستند، میتوانیم اشتغالهای فراوانی را در منطقه ایجاد کنیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران افزود: عدالت جنسیتی که انقلاب اسلامی آغازگر آن در عرصه آموزش و مشارکتهای اجتماعی بوده، در عرصه مدیریتی هم در روزگار نزدیکی خواهد آمد و دختران فرهیخته این سرزمین، پستهای مدیریتی را اشغال خواهند کرد.
شهریور تاکید کرد: مشتهایتان را گره کرده و در انتخابات شرکت کنید و به کسانی رأی بدهید که به رفاه، صلح و عزت و استمرار اندیشه پاک شیعی در حوزه بهزیستی این سرزمین فکر میکنند، ما به همه اندیشهها در ادامه این جامعه نیاز داریم و نیاز داریم که دختران و بانوان کشورمان مثل همیشه در تاریخ آستین همت را بالا زده و در اداره سرزمینشان شرکت کنند.
وی ادامه داد: به کسانی رأی بدهیم که عرصه را بر زنان تنگ نخواهند کرد، حضرت زینب (س) نشان دادند که زن فقط برای فرزند آوری و اداره خانواده نیست، بلکه باید در سختترین لحظات باید به جامعه کمک کند، حضرت زینب (س) در آن زمان به عنوان صدای برادر و به عنوان پرچم عدالت و آزادی، در مقابل ظلم ایستاد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران گفت: استانداری تهران، دولت و همه مراجع تصمیم گیر به حضور مستحکم، فرهیخته و دلاورانه زنان احترام میگذارد، سیاست دولت تدبیر و امید، دادن مشارکت حداکثری برای زنان برای اداره جامعه است.
*حضور فعال بانوان در عرصههای اجتماعی و سیاسی جامعه/نقش اساسی بانوان در حفاظت و سیانت از نظام در برابر بحرانهای داخلی و فشارهای بینالمللی
ناصر محمودی فرد، فرماندار شهرستان دماوند در این همایش اظهار کرد: با توجه به اینکه انقلاب اسلامی، با حضور فعال و مشارکت جدی خواهران در جهت انقلاب اسلامی شکل گرفت و با رهبری و رهنمودهای امام راحل، همه مردم در صحنه انقلاب حضور پیدا کرده و بر علیه رژیم ستم شاهی نیز مبارزه کردند.

وی افزود: با نگرشی که امام راحل، از بانوان به عنوان یک دیدگاه جدید در قالب نگاه اسلامی و حضور فعال و مشارکتی داشت، برای حضور بانوان در صحنه، تلاش کرد و در چارچوب نگاه اسلامی این باور را ایجاد کرد که بانوان هم میتوانند در مشارکتهای اجتماعی و سیاسی، حضور فعال داشته باشند.
فرماندار شهرستان دماوند به تفاوت بانوان با مردان اشاره و بیان کرد: علاوه بر کار اجتماعی و سیاسی، میتوان مسئولیت پذیری تربیت خانواده را به کارنامه بانوان اضافه کرد که با وجود مشغلههایی که در فعالیتهای اجتماعی دارند، توانستهاند نسل خوبی را به جامعه تحویل دهند.
محمودی فرد اضافه کرد: زنان در جامعه بعد از انقلاب، در بخش مشارکتهای اجتماعی و به خصوص مسئله انتخابات، در جهت حفاظت و سیانت از نظام در برابر بحرانهای داخلی و فشارهای بینالمللی نقش اساسی را ایفا کردهاند.
وی تاکید کرد: حضور زنان در مجلس و شورای شهر و روستا حاکی از این است که به درستی از فرصتهایی که در اختیار داشتهاند، بدون ایجاد آسیب به جایگاه اصلیشان در زندگی استفاده کنند.
فرماندار شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: با توجه به پیش رو داشتن دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، که هر کدام از ویژگی و جایگاه خاصی برخورداراست، وظیفه ما به عنوان مجریان انتخابات، ایجاد فرصتهای برابر برای حضور کسانی که به مشارکت در حوزه سیاسی علاقه دارند، است.
محمودی فرد تصریح کرد: از دیگر وظایف مجریان انتخابات، ایجاد بستری سالم و عادلانه است که بتوانند در فرصتی که در اختیار دارند خود را معرفی و آرای مردم را به نفع خودشان جذب کنند و مردم بتوانند با خیالی آسوده در انتخابات شرکت کنند.
وی اذعان داشت: امری که در انتخابات میتواند حضور و مشارکت حداکثری مردم را در پی داشته باشد و اتفاق جدیدی را رقم بزند، حضور رأی اولیهایی است که میتوانند برای اولین بار سرنوشت سیاسی را به دست خودشان رقم بزنند و وارد عرصه اجتماعی و سیاسی بشوند.
فرماندار شهرستان دماوند اضافه کرد: به همین جهت انتخابات فرصتی است برای حضور کسانی که شرایط سنی برای حضورشان در این امر فراهم شده و حضور این افراد میتواند در جامعه و خانواده بستری برای پویایی جامعه باشد.
لازم به ذکر است در آستانه پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۱۰۰ نفر به نمایندگی از ۲ هزار و ۱۰۰ رأی اولی تجلیل شدند تا با شور بیشتری پای صندوقهای رأی در هفتم اسفندماه حضور پیدا کنند.
همچنین در این همایش، ۵۰ نفر از بانوان نخبه شهرستان دماوند به عنوان همسران شهدا و جانبازان، پرستار، پزشک و استاد دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.
انتهای متن/*
نظر شما