فرماندار پیشوا افزود: امیدوارم شورای نگهبان با تعامل و پیاده کردن منویات مقام معظم رهبری زمینه را برای برگزاری انتخاباتی پرشور و حداکثری فراهم کند تا افراد بیشتری و با سلایق مختلف مردم حضور داشته باشند و شاهد خلق حماسه در هفتم اسفند ماه باشیم.
** بهتر است فرماندار شهرستان پیشوا به صحبت چند روز پیش وزیر کشور که خطاب به استانداران و فرمانداران گفته بود، موضعگیریها و اظهارنظرها باید در چارچوب قانون باشد و نباید اظهارنظرهایی فراتر از قانون و یا فراتر از جایگاه مسئولیت خودمان داشته باشیم، جامه عمل بپوشاند و تمام هم و غم خود و زیر مجموعه تحت مدیریت خود را بر روی اجرای هر چه بهتر انتخابات معطوف کند. البته این چه انتظاری است که ما از فرماندار یک شهرستان داریم، وقتی که رئیس دولت (به اصطلاح تدبیر و امید!!) در سخنانی قابل تأمل به شورای نگهبان حمله می کند و این شورا را متهم به رفتار سلیقه ای می کند. نظارت شورای نگهبان بر انتخابات از نگاه امام خمینی(ره)
بازخوانی سیره حضرت امام (رحمت الله علیه) در برخورد با معترضین نسبت به نظارت شورای نگهبان در انتخابات به تنهایی گویای مردود بودن شبهه انتخاباتِ آزاد و بدون نظارت است.
اولین مورد اِعمال نظارت استصوابی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۵۸ بود که در آن، موسوی خوئینیها(دبیر فعلی مجمع روحانیون مبارز) از طرف امام (رحمت الله علیه) مسئولیت اعمال نظارت استصوابی در تأیید و رد صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری را بر عهده گرفت (در آن زمان هنوز شورای نگهبان تشکیل نشده بود) که از این طریق بسیاری رد صلاحیت شدند. موسویخوئینیها برای احراز صلاحیتها مشی و روشی به مراتب تندتر و سختتر از رویه امروز که مورد انتقاد جریان متبوعش است را در پیش میگیرد و حتی تکثر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را توطئهای علیه انقلاب اسلامی عنوان میکند. وی همچنین در مورد سبک و روش خود در رد صلاحیتها تاکید میکند که باید کاندیداهایی تایید شوند که صددرصد مورد تأکید باشند. خوئینیها در تریبون نماز جمعه تهران میگوید: «من افرادی را که صددرصد واجد صلاحیت نیستند حذف میکنم. افراد باقی مانده هم اجازه تبلیغات خواهند داشت… کاری که من خواهم کرد حذف افراد فاقد صلاحیت است.» یکی دیگر از بهترین نمونههای حمایت امام (رحمت الله علیه) از شورای نگهبان را میتوان در پیام ایشان در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۶۳ (پس از جوسازی شدید علیه شورای نگهبان و عملکرد آن در ابطال چند حوزه انتخابیه) مشاهده نمود. بیشک این پیام میتواند بهترین دلیل بر تأیید حضرت امام (رحمت الله علیه) نسبت به نظارت استصوابی باشد، زیرا جز با نظارت استصوابی نمیتوان انتخابات را در برخی از حوزهها ابطال کرد. البته ناگفته نماند که حضرت امام (رحمت الله علیه) نصایح پدرانه دیگری نیز به خود شورای نگهبان در پیامهای خود اظهار فرمودهاند که ارتباطی با اصل بحث نظارت استصوابی ندارد.امام (رحمت الله علیه) در این پیام خویش، پیامدهای ناروا و اسفبار جوسازی علیه شورای نگهبان در انتخابات را با بیرون راندن فقها از مجلس مشروطه مقایسه کردهاند و تضعیف و تخریب شورای نگهبان را خطرناک و سرآغاز انحرافات در کشور دانستهاند: “من به این آقایان هشدار میدهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان امری خطرناک برای کشور و اسلام است. همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم وارد میشود و در آخر، رژیمی را ساقط مینماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین، هرچند مخالف نظر و سلیقهی شخصیمان باشد، احترام بگذاریم و به این جمهوری نوپا که مورد هجوم قدرتها و ابرقدرتهاست وفادار باشیم.در خاتمه باید بگویم که حضرات آقایان فقهای شورای نگهبان را با آشنایی و شناخت تعیین کردم و احترام به آنان و حفظ مقامشان را لازم میدانم و امید آن دارم که این نحو امور تکرار نشود و به شورای نگهبان تذکر میدهم که در کار خود استوار باشید و با قاطعیت و دقت عمل فرمایید و به خدای متعال اتکال کنید. از خداوند تعالی عنایت و رحمت برای ملت عزیز را خواستارم.” حضرت امام (رحمت الله علیه) در بیانات دیگری به صراحت بر ضرورت وجود نظارت دقیق از سوی شورای نگهبان تأکید کردهاند و فعالیت شورا را مورد تأیید خویش دانستهاند: “شورای محترم نگهبان، که حافظ احکام مقدس اسلام و قانون اساسی هستند، مورد تأیید اینجانب میباشند و وظیفه آنان بسیار مقدس و مهم است و باید با قاطعیت به وظایف خود عمل نمایند. البته توجه به اهمیت حفظ نظام جمهوری دارند که با آن هیچ حکم و امری مزاحمت نمیکند و برای حفظ آن، از هیچ کوششی نباید مضایقه کرد و معلوم است آقایان با تعهدی که دارند تحت تأثیر هیچ جوی واقع نمیشوند. اِنشاءالله مؤید باشند.” نظارت شورای نگهبان بر انتخابات از نگاه مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیتالله خامنهای
خبرگزاری فارس باشگاه خبرنگاران جوان انتهای متن/*
نظر شما