
رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند گفت: متاسفانه کاستیهایی از طرف مسئولین به قشر زحمتکش روستایی شده است و تنها سعی داریم با دادن آمار و ارقام حمایت خود را از این قشر زحمتکش اعلام کنیم.
به گزارش سرویس اقتصادی تهران نیوز، ابوذر نادری در گفت و گو با سایت تارود ضمن گرامیداشت هفته روستا اظهار کرد: این هفته با شکوه روستا را خدمت روستاییان شهرستان دماوند تبریک عرض مینماییم.
وی با اشاره به اینکه روستاییان پاک طینت ما مظلوم واقع شدند، گفت: سعی داریم در این هفته با شکوه با برپایی مراسمات متعدد، این افراد زحمت کش را خوشحال و با نشاط نشان دهیم.
رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند بیان کرد: متاسفانه علیرغم کاستیهایی از طرف مسئولین به این قشر شده است، سعی داریم با دادن آمار و ارقام حمایت خود را از این قشر زحمتکش اعلام کنیم.
نادری ادامه داد: با توجه به اینکه در زمان فروش محصولات کشاورزی و باغی این قشر زحمت کش، از روستاییان حمایت نشده است و این عزیزان با وامهایی که از بانکها دریافت کردند، به غیر از بدهی و پرداخت وام سودی عایدشان نخواهد شد و تنها بدهیهای بانکی برای آنان به ارمغان میماند.
وی خاطرنشان کرد: ضرر و زیان باعث دلسردی روستاییان میشود و عدم حمایت از قشر زحمت کش منجر به مهاجرت و نداشتن انگیزه جهت تولید محصولات کشاورزی و باغی، که در نهایت منجر به مهاجرت میگردد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند گفت: چرخه تولید توسط روستاها به مرور زمان سست و کم سرعت میشود و پاسخگوی نیازهای مصرف کننده و مایحتاج کشوری، استانی و شهری نخواهد بود و زمینهای برای واردات نیازهای مصرف کننده فراهم میگردد و منجر به خارج شدن ارز از کشور خواهد شد که در هر صورت باعث ضرر رسیدن به روستاییان است.
نادری افزود: ولی اگر محصولات کشاورزان هنگام برداشت خریداری شود انگیزه کار و ماندن در روستا مهیا میشود و تنها با حمایت مسئولان میتوان میزان تولید را افزایش داد.
وی بیان کرد: روستاییانی که دارای ملک و املاک در روستا هستند باقی ماندهاند ولی جوانان روستا به دلیل محروم نماندن از امکانات شهری مهاجر پذیر را پیش گرفتهاند.
رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند با ابراز تاسف تاکید کرد: تولیدات کم جامعه ما را به سمت مصرف گرایی پیش خواهد برد که اگر با کاهش تولیدات روستایی مواجه شویم با یک جامعه مصرفی و متزلزل مواجه خواهیم بود.
نادری در خصوص تولیدات محصولات باغی و کشاورزی شهرستان دماوند گفت: تولیدات شهرستان دماوند بسیار متنوع است که عمدهترین تولیدات باغی و زراعی شامل سیب درختی، سیب زمینی و گلهای فصلی است.
وی ادامه داد: در زمینه تولید عسل و محصولات آنکه از تولیدات دامی بشمار میرود، همچنین پرورش ملکه زنبور عسل و گرده آنکه از دیگر محصولات شهرستان دماوند محسوب میشود در این عرصه زیاد موفق نبودهایم.
رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند در خصوص اقتصاد مقاومتی در روستاها گفت: ما چون مصرف کننده هستیم در این زمینه موفق نبودهایم، ولی روستاییان همانند سالهای جنگ و ایثار باز در روستاها ماندند تا با افزایش تولیدات روستایی، محتاج کشورهای بیگانه نشویم و دست نیاز به سمت کشورهای خارجی دراز نکنیم.
نادری گفت: گارگاهای تولیدی، کشاورزی، دامی و نساجی در روستاهای شهرستان دماوند به صورت سنتی است و تعدای از این کارگاهها هم اقدام به تولید سوغات شهرستان میکنند.
وی افزود: کارگاهای صنعتی واقع در شهرک صنعتی دماوند به محصولات کشاورزی و باغداری شهرستان کمتر خواهد پرداخت و اکثر تولیدات آن صنعتی است که به استان تهران و مناطق همجوار آن عرضه میشود.
وی در پایان تصریح کرد: با حمایت از این قشر زحمت کش به هر نحوی جلوی مهاجرت این عزیزان از روستا به شهر گرفته میشود و این موضوع تنها با حمایت مسئولان و ایجاد امکانات در روستا فراهم میگردد.
انتهای پیام/م
کد خبر 149987
نظر شما