
مسئول بسیج رسانه گفت: بسیاری از مسئولان رسانهای ما دچار گرایشات حزبی، گروهی و جناحی هستند و در درج مطالب دچار قبیلهگرایی میشوند.
وی با تأکید بر اینکه رسانه در هر ماجرای سیاسی و اجتماعی که از سطح خاص به سطح عام کشیده میشود تأثیرگذار است، گفت: رسانه قطعاً در تحولات سیاسی و اجتماعی تأثیرگذار است اما اینکه آیا اینکه رسانههای ما امروز کارکرد انقلابی دارند یا خیر، این مبحثی است که باید جدیتر به آن نگاه کرد.
مسئول بسیج رسانه ادامه داد: من معتقدم که ما تا حدود بسیار زیادی در این راه (حرکت رسانهها به سوی اهداف انقلاب و آرمانها) گام برداشتهایم و از هر دو جناح نیز این اقدام صورت گرفته است و اینگونه نیست که بگوییم یک جناح توجه نداشته و یا یک جناح بیشتر توجه داشته است اما انتقادات و نقدهایی به هر دو گروه دارد چرا که نتوانستهاند آنگونه که انتظار انقلاب بوده حرکت را جهتدهی کنند.
بصیری به مسائل اقتصادی و مشکلات در این حوزه و نقش رسانهها اشاره و خاطرنشان کرد: برخی از رسانهها به جای پرداختن به مسائل مهم و عمقی کشور بیشتر به مسائل حاشیهای میپردازند.
وی با طرح این پرسش که صاحبان رسانه باید دارای چه مؤلفههایی باشند، اضافه کرد: صاحب رسانه اول باید خود انقلاب را باور داشته باشد و اولویتهای کشور را بشناسد و نسبت به جامعه آگاهیبخش باشد. رسانه همچون منبری است که ما باید بر اساس آن یک رسالت مهم را پیگیری کنیم.
به گفته مسئول بسیج رسانه برخی از افراد در حالی به سمت داشتن رسانه و کار در عرصه رسانه حرکت میکنند که شناخت درستی از منافع ملی،انقلاب و حتی وفاداری به کشور را نیز ندارند بنابراین این حداقلها باید در نظر گرفته بشود و یا به عبارت دیگر وقتی یک خبرنگار استخدام میکنیم این خبرنگار علاوه بر متخصص بودن باید وفادار به کشور، انقلابی باشد و منافع ملی را بشناسد.
بصیری ادامه داد: اجزای اصلی خبر یعنی همان شهرت، دربرگیری و ... فقط شکل کار هستند که البته این شکل نیز در کشور ما درست تعریف نشده است که این ارزشهای خبری را ما باید در مورد موضوعات مختلف تعیین کنیم چرا که مثلاً حوزه فلسطین برای شبکه خبری CNN هیچ ارزش خبری ندارد اما برای ما بسیار حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: بسیاری از مسئولان رسانهای ما دچار گرایش حزبی، گروهی و جناحی هستند و در برخی مطالب دچار قبیلهگرایی میشوند. ما یک اصولی داریم که این اصول را همه پذیرفتهاند کسی که به کشور و استقلال آن اعتقادی ندارد حق ندارد که رسانه داشته باشد.
مسئول بسیج رسانه، خاطرنشان کرد: ما امروز در برخی از رسانهها میبینیم که حق شرعی قصاص را زیر سؤال میبرند و یا امامت امیرالمؤمنین را نفی میکنند و یا حتی همسو با مجله شارلی ابدو تیتر یک روزنامه خود را با خط درشت «من هم یک شارلی هستم» اختصاص میدهند.
در ادامه این برنامه بصیری با بیان اینکه در دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی تقریباً یک نگاه و اندیشه در حوزه سیاسی حکمفرما بود اظهار داشت: با این وجود سؤال این است که چرا با اینکه در آن زمان رسانه هم بود اختلاس اتفاق افتاد و رئیس یک قوه از آقایی بدون هیچ تحقیقی 300میلیون پول گرفت.
رئیس بسیج رسانه، افزود: متأسفانه برخی رسانهها نماینده حزب خود هستند نه افکار عمومی اما رسانه آزاد رسانهای است که منافع کشورش را بر منافع اقلیتها و گروهها ترجیح دهد و در راستای انقلاب اسلامی حرکت کند.
وی با تأکید بر اینکه تنوع رسانهها به معنای شلوغکاری نیست، خاطرنشان کرد: درست است که رسانه باید آلارم بدهد اما گاهی آنقدر به یک بدن سالم آلارم میدهیم که دیگر نمیداند کدام مشکل را حل کند.
بصیری در همین زمینه به همزمانی دو اتفاق و برخورد رسانهها با آن اشاره کرد و افزود: مثلاً در زمانی که مقام معظم رهبری به جوانان غربی نامه نوشتند و این همزمان با حکم معاون اول رئیسجمهور بود،کدام آلارم مورد توجه قرار گرفت.
رئیس بسیج رسانه، یادآور شد: ما معتقدیم هرکس در هر کجا که دچار خطا شود باید تاوان پس دهد اما در حوزه عمل از آنچه که خودمان میگوییم فاکتور میگیریم؛ به طور مثال اکنون 10 روز است که رسانههای منطقه درباره اظهارات یکی از مسئولان موضع میگیرند اما برخی رسانهها سکوت مطلق هستند.
انتهای پیام/ش
نظر شما