فرجی افزود: این عدم بهروزرسانی در حالتی موجبات نارضایتی مردم را در پی داشته که شهرداری شهریار از سه سال پیش تاکنون بدهی 2 میلیارد ریالی خود را به سازمان اتوبوسرانی این شهرستان پرداخت نکرده که همین امر سبب ایجاد نارضایتی موجود شده است.
وی با اشاره به لزوم ایجاد درآمدهای پایدار شهری برای سازمان اتوبوسرانی ادامه داد: در صورتی که بدهی مذکور شهرداری به سازمان اتوبوسرانی پرداخت شود میتوانیم به سمتی برویم که درآمدهای پایدار شهری از طرق مختلف همچون تبلیغات برای سازمان اتوبوسرانی ایجاد کنیم تا دیگر شاهد نباشیم که در طول 3 سال حتی یک اتوبوس نیز به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه نشود.
عضو شورای شهر شهریار در پاسخ به برخی انتقادات پیرامون سازمان اتوبوسرانی شهریار مبنی بر عدم وجود اتوبوسهای لازم در برخی شهرها و شهرکهای این شهرستان گفت: برای قرار دادن ایستگاه اتوبوس در یک شهر ابتدا باید اقدامات و بررسیهای کارشناسانه انجام شود تا مشخص گردد که شهر مذکور توانایی پرداخت هزینههای اتوبوس را دارد یا خیر.
فرجی اضافه کرد: در صورتی که شهر مذکور نتواند هزینههای لازمه برای تردد اتوبوس در آن منطقه را تامین کند با توجه به هزینههای بالای رفت و آمد اتوبوس در درون شهر باید بگوییم از اختصاص اتوبوس به آن شهرها معذوریم.
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر نبود امکانات سرمایشی و گرمایشی در خور شان مردم در اتوبوسهای درونشهری و برونشهری شهریار اظهار کرد: اتوبوسداران مطابق قوانین موظف هستند که سیستمهای سرمایشی و گرمایشی خود را جهت افزایش رفاه حال مردم فراهم کنند البته نباید فراموش کنیم که هزینههای این قبیل سیستمها بسیار بالا است.
عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر شهریار در خاتمه با اشاره به اهدا بستههای تشویقی به اتوبوسداران به منظور ایجاد سیستمهای سرمایشی و گرمایشی در اتوبوسهای خود بیان کرد: بستهای تشویقی برای اتوبوسداران برای نوسازی وسایل جانبی خودرو خود در نظر گرفته شده است که علاقهمندان برای استفاده از آنها میتوانند به سازمان اتوبوسرانی شهرداری شهریار مراجعه کنند.
انتهای پیام/م
نظر شما