
«ممیوند» قصه موفقیتش را روایت میکند؛
خودباوری و تلاش؛ رمز موفقیت قهرمان کشتی آسیا
کشتیگیر ۱۸ ساله بروجردی میگوید: هدف هر کشتیگیری المپیک است. من از بچگی این آرزو را داشتم و تا رسیدن به آن میجنگم. خودباوری و تلاش، رمز موفقیت من بود و هست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، محمدمهدی ممیوند با مدال طلای مسابقات کشتی آزاد جوانان آسیا در قرقیزستان، پرچم ایران را بالاتر از دیگر کشورها به اهتزاز درآورد. او در وزن ۷۴ کیلوگرم با شکست رقبای قدرتمند، مقتدرانه بر سکوی قهرمانی ایستاد و لبخند را بر چهره هموطنان نشاند.
روزی که کشتی برای قهرمان کشتی آسیا جدی شد
وی از آن روزی میگوید که کشتی برایش جدی شد: پسر داییهایم سالن کشتی داشتند و وقتی به سالن میرفتند، من را نمیبردند و من همیشه حسرت میخوردم. اما یک روز بالاخره با بچهها رفتیم سالن و همان روز با یکی از افرادی که آنجا حضور داشت کشتی گرفتیم. مربی تا دید، گفت این پسر استعداد دارد و همان شروع راه من شد.
وقتی فهمیدم کشتی بالا و پایین دارد
قهرمان کشتی آسیا در هفتسالگی، سال ۱۳۹۱، کشتی را زیر نظر مربی پایهاش حامد شاهوردی آغاز کرد. تمرین، نظم، اشتیاق و حمایت خانواده، از محمدمهدی یک ورزشکار باانگیزه ساخت. ممیوند میگوید: اولین مسابقه دوستانه بینباشگاهیام را باختم و خیلی گریه کردم. آقای شاهوردی با من صحبت کرد و گفت کشتی برد و باخت دارد. حرفهایش باعث شد دوباره بجنگم و مسابقهی دوم را ببرم. آنجا فهمیدم کشتی یعنی بالا و پایین.
کسب قهرمانیهای مختلف در کشور
ممیوند به سرعت در رقابتهای رسمی خودی نشان داد. مقام اول در مسابقات کشوری ردهٔ خردسالان در کنگاور، سومی کشور در آبادان، قهرمانی نونهالان کشور در لرستان و دعوت به تیم ملی در سال ۱۴۰۰، تنها بخشی از مسیر صعودی او است. اما نقطهٔ عطف بینالمللی او، شرکت در جام واردانیان ارمنستان بود؛ رقابتی که به گفته خودش محک جدی برای حضور در رقابتهای آسیایی قرقیزستان محسوب میشد. او با تمرینات پرفشار و اردوهای مداوم، به آمادگی روحی و تاکتیکی رسید.
رفتم که دل مردم را شاد کنم
به گفته وی؛ نکته قابلتوجه اینکه مسابقات قرقیزستان بعد از جنگ ۱۲ روزه بود حتی این احتمال هم وجود داشت که نرویم؛ اما آقای دبیر گفت: باید بروید، بجنگید و با مدالهای رنگارنگ دل مردم را شاد کنید. من هم برای شاد کردن دل مردم و پرچم کشورم کشتی گرفتم و با غلبه بر حریفان قدرتمند از جمله پیروزی ۱۱ بر صفر در نیمهنهایی، به مرحلهٔ نهایی رسیدم و مدال طلا را به گردن انداختم.
احساس غرور از به اهتزاز درآمدن پرچم کشور
کشتیگیر 18 ساله بروجردی از احساسش میگوید وقتی بر سکوی قهرمانی آسیا ایستاد: وقتی پرچم کشورم بالاتر از همه کشورها به اهتزاز درآمد و توانستم دل مردم را شاد کنم خوشحال شدم و افتخار کردم. احساس خوبی داشتم و از اینکه تمام زحماتم، گریهها، تمرینها، لحظههای سخت، در آن لحظه جبران شد.
مشوقانی که بدون آنها موفقیت ممکن نبود
ممیوند میگوید: پدر و مادرم، مربیانم آقایان حامد شاهوردی و محمدرضا دزفولی، همیشه کنارم بودند. مشوقها و راهنمایانی که بدون آنها رسیدن به این موفقیت ممکن نبود.
کسب مدال المپیک چشمانداز قهرمان آسیا
او رؤیای بزرگی در سر دارد: هدف هر کشتیگیری المپیک است. من از بچگی این آرزو را داشتم و تا رسیدن به آن میجنگم. خودباوری و تلاش، رمز موفقیت من بود و هست.
کشتی به حمایت نیاز دارد
قهرمان کشتی آسیا با اشاره به وضعیت کشتی در لرستان میگوید: در لرستان و بهویژه استعدادهای بینظیری داریم، اما امکانات کم است. اگر حمایت مسئولان باشد، میتوانیم حتی از مازندران هم جلو بزنیم. کشتی فقط به داشتن استعداد نیست، به حمایت نیاز دارد. ممیوند گلایه کوچکی هم دارد: متأسفانه بعد از قهرمانی آسیایی حمایت خاصی از طرف مسئولان ندیدم؛ اما مردم بروجرد برایم جشن گرفتند و رئیس هیأت کشتی شهرستان پای کار بود. همین محبتها برایم کافی است.
منبع: فارس
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!