گوشت مصنوعی ماهی در آزمایشگاه تولید می شود

  • کد خبر : 588345
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
گوشت مصنوعی ماهی در آزمایشگاه تولید می شود

استارت آپی در آمریکا ۲۰ میلیون دلار سرمایه جمع آوری کرده تا از سلول های ماهی واقعی در آزمایشگاه گوشت مصنوعی تولید کند.

به گزارش شبکه خبری تهران نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، استارت آپی در سن دیگو (واقع در آمریکا) ۲۰ میلیون سرمایه جمع آوری کرده تا کسب و کار پرورش غذاهای دریایی در آزمایشگاه تولید را گسترش دهد.

این سرمایه به استارت آپ «بلونالو»( BlueNalu )کمک می کند تا واحد تولیدی خود را احداث و یک برنامه آزمایشی را اجرا کند. محصولات غذای دریایی این استارت آپ برخلاف نمونه های موجود در بازار از سلول های بافت ماهیچه ماهی واقعی تولید می شوند.

کریس دامان مدیرفنی «بلونالو »می گوید: فرایند تولیدی شرکت یک دستاورد فنی خارق العاده است. هنگامیکه ما شرکت را تاسیس کردیم دانش اندکی درباره تولید گوشت ماهی از سلول وجود داشت و البته هیچ پروتکل  معتبری برای کشت آن نبود.

محصول اصلی این استارت آپ عنبرماهی دم زرد(yellowtail amberjack)است که برخلاف محصولات دریایی دیگر می توان آن را به شیوه های مختلف آماده و طبخ کرد.

این محصول را می توان با کمک حرارت مستقیم و بخار پخت یا حتی در روغن سرخ کرد.

برای تولید آن سلول های ماهیچه از یک ماهی زنده که بیهوش شده برداشته می شود.

نمونه مذکور با سلول های بنیادی و آنزیم های مختلف آماده می شود و در مرحله بعد در یک راکتور زیستی قرار می گیرد تا محلولی از ویتامین ها، نمک ها، چربی ها، شکر، پروتئین های گیاهی و آمینواسیدها به آن اضافه شوند. این امر سبب آزمایشگاه تولید می شود سلول های اصلی فرایند تکثیر را آغاز کنند.

 

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://tehrannews.ir/?p=588345

    مطالب مرتبط

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.