طرز تهیه شیرینی نارگیلی

  • کد خبر : 572098
  • ۰۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
طرز تهیه شیرینی نارگیلی

برای تهیه یک شیرینی خانگی خوشمزه در روزهایی که در خانه مانده ایم و برای شکست کرونا تلاش میکنیم، همراه ما باشید.

به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از راحت‌ترین آموزش‌های پخت شیرینی مخصوص عید است که اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می‌کنند آن را منزل تهیه و به کمک آن از مهمان‌ها پذیرایی مناسب داشته باشند.

بر همین اساس در این مطلب آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی نارگیلیی را با روشی ساده و آسان معرفی می‌کنیم تا با استفاده از خوشمزه‌ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید.

در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید.

در ابتدا شکر، پودر نارگیل، سفیده تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را مخلوط می‌کنیم.

بعد روی شعله تفت می‌دیم تا جایی که دونه‌های شکر کاملاً حل بشه بعد می‌چینیم روی سینی و می‌ذاریم به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر تا با حرارت ۱۷۰ درجه آماده بشه بعد از ۲۰ دقیقه می‌تونیم با مغز پسته و یا بادوم تزئین کنیم.

شیرینی الان آماده است و می‌توانید میل کنید

نوش جان

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://tehrannews.ir/?p=572098

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.