سرهنگ دوستعلی جلیلیان سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت در حاشیه اجرای طرح رعد ۳۹ پلیس پیشگیری پایتخت در گفتوگو با خبرنگار شبکه خبری تهران نیوز، از دستگیری سارقان خبرداد و گفت: همکاران در سرکلانتری هفتم بازار موفق به دستگیری ۸۸ نفر سارق شدند که از این تعداد ۴۰ نفر از آنها دارای سوابق متعدد کیفری از جمله سرقت بودند و نیز اقلام بسیاری از آنان کشف و ضبط شد.
وی در تشریح دستگیری دو نفر سارق مسافرنما اظهار داشت: در حالیکه دو نفر مسافرنما در محدوده جنوب تهران که بهعنوان مسافر سوار بر خودرو میشدند، با استفاده از قمه و چاقو به راننده حمله کردهاند و خودرو و وسایل راننده را میربودند، دستگیر شدند.
این مقام انتظامی همچنین از دستگیری خردهفروش مواد مخدر در محله جوادیه خبر داد.
دوستعلی در ادامه به چگونگی دستگیری سارقان درهای فاضلابهای شهری اشاره کرد و گفت: دو نفر سارق که به سرقت درهای فاضلاب شهری و آسیب رساندن به شهروندان مبادرت میرزیدند توسط پلیس دستگیر شدند.
سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت در رابطه با کشف دستگاه گنجیاب بیان کرد: طی اقدام عملیاتی فردی را که مبادرت به استفاده از گنجیاب میکرد دستگیر شد. استفاده از این دستگاه ممنوع و نیازمند داشتن مجوز است.
انتهای پیام/*