به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، صبح امروز جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون فعالیتهای قرارگاه جهادی بخش کهریزک و کمکهای مومنانه باحضور مسئولین بخش کهریزک در محل دفتر امامجمعه باقرشهر و کهریزک برگزار شد.
تشکیل قرارگاه جهادی به محوریت دفاتر امام جمعه و دبیری سپاه هر منطقه
حجتالاسلام والمسلمین استیری امامجمعه بخش کهریزک در ابتدای این جلسه اظهار داشت: با تاکیداتی که مقام معظم رهبری داشتند قرار بر تشکیل قرارگاه جهادی به محوریت دفاتر امام جمعه و دبیری سپاه هر منطقه شد. باید فرصت شناس باشیم و این تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم که مردم عزیز در این عرصه موفق بودهاند.
استیری افزود: تدابیر مقام معظم رهبری در تمام تاریخ بینظیر است. یکی از تدابیرایشان این بود که فصلالخطاب، نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا است. حضرت آقا به عنوان یک الگوی کامل در حسینیهای که فقط خود ایشان و چند فیلمبردار حضور داشتند از ماسک استفاده میکردند.
امام جمعه بخش کهریزک بیان داشت: ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت نماز جماعت مساجد و نماز جمعه باید تعطیل شود که مقام معظم رهبری این موضوع را نیز پذیرفتند. نمازهایجمعه رتبه اول رعایت پروتکلهای بهداشتی را داراست که در مناطق مختلف یا تعطیل شد یا در شهرهای زرد با رعایت موارد بهداشتی برگزار شد و همچنین مساجد رتبه سوم را داراست.
استیری تاکید داشت: مسیر قرارگاه جهادی بخش کهریزک هم مثل کرونا که از روز اول بارها تغییر حالت داده، باید تغییر کند. هدایت و حمایت خیرین به خوبی صورت گرفته و لازم است نظارت نیز به خوبی انجام شود.
حجتالاسلام والمسلمین استیری خاطر نشان کرد: در برخی موارد بعد از فوت بیمار هم نباید خانواده این شخص را فراموش کرد و از کمک به این عزیزان دریغ نکرد. پیشنهاد میشود شناسایی افراد توسط دهیاران صورت پذیرفته و تحقیقات توسط کمیته امداد انجام شود تا اطلاعات مددجویان تایید شود.
خلاء سامانه منسجم معرفی و شناسایی نیازمندان در طرح کمک مومنانه
امین بابایی، بخشدار کهریزک بیان داشت: یکی از ایرادات طرح کمکهای مومنانه، نبود یک سامانه منسجم برای معرفی و شناسایی نیازمندان میباشد تا عدالت در توزیع بستههای معیشتی رعایت شده و کمکهای مومنانه با نظم بهتری به دست نیازمندان برسد.
بابایی تصریح کرد: ظرفیتهای موجود باید بررسی شده و هر یک از حاضرین گزارش عملکرد خودشان را به طور دقیق ارائه دهند. در حفظ آبروی خانوادههای بیبضاعت ابتکارات خوبی از طرف مجموعه سپاه صورت گرفته و پوشش رسانهای در محل مناسب و نه در درب منازل افراد صورت گرفته است اما باز هم نیازمند ساماندهی مناسبتری در این موضوع هست.
فعالیت جهادی مقابله با کرونا نیازمند همافزایی و جلوگیری از موازیکاری است
محبی معاون فرهنگی شهرداری باقرشهر بیان داشت: با پیشروی کررونا روز به روز به تعداد عزیزانی که مشکلات معیشتی دارند افزوده میشود و فعالیت جهادی در این حوزه نیازمند یک همافزایی برای جلوگیری از موازیکاری است.
محبی اظهار داشت: آموزش همگانی برای آسیبشناسی باید صورت پذیرد که مساجد ما میتوانند بهترین پایگاه برای انجام این آموزشها باشد. افراد مسن که فرزندانشان به واسطه کرونا نمیتوانند به ایشان سر بزنند در تامین نیازهای اولیه هم مشکل دارند، که مساجد ما میتوانند با شناسایی این افراد در توزیع به موقع نیازهای اولیه زندگی اثرگذار باشند.
افتتاح مرکز نیکوکاری در روستاهای کهریزک
صفری رییس کمیته امداد کهریزک گفت: با هماهنگی بخشدار کهریزک در هر روستا یک مرکز نیکوکاری درنظر گرفتهایم که در چند روز آینده افتتاح خواهد شد و در این مراکز سامانهای فراهم شده تا اطلاعات نیازمندان و خیرین در آن ثبت شود.
صفری ادامه داد: این سامانه کشوری بوده و با استفاده از آن، در هر نقطه میتوانند اطلاعات مددجو را استعلام کنند و از موازیکاری جلوگیری شود. در قدم بعدی میتوانیم در مساجد بخش کهریزک مراکز نیکوکاری را داشته باشیم تا در تمامی نقاط پوششدهی خوبی داشته باشیم.
رییس کمیته امداد کهریزک در آخر اشاره کرد: با تمام تلاشها کمترین کمک به نیازمندترین مددجویان کمیته امداد شده که نیازمند توجه بیشتری در مدیریت توزیع کمکها میباشد.
تاکید بر بهرهگیری از ظرفیت دهیاریها برای مقابله با کرونا در روستاها
حیدری جانشین فرماندهی سپاه ناحیه حضرت روحالله(ره) اظهار داشت: از اسفند ماه سال گذشته تا به امروز سپاه پاسداران باتوجه به فرمودههای مقام معظم رهبری اقدام به دریافت و توزیع کمکهای مومنانه کرده است اما یکی از نکات منفی نبود دهیاری در ۱۳روستای بخش است که لازم است از ظرفیتهای بالای روستاهای دیگر در کمک به این روستاها استفاده شود.
حیدری افزود: برای جلوگیری از موازیکاری میبایست یکی از دستگاهها متولی توزیع شود و سامانهای که حاضرین فرمودند فراهم شود تا هم نیازهای مردم نیز در آن ذکر شود و هم به هر فرد براساس نیاز ایشان کمک شود.
بررسی ابعاد مختلف کمکهای مومنانه
کلهر رییس شورای بخش کهریزک در شروع صحبتهای خود اظهار داشت: خوشبختانه در این جلسه کمکهای مومنانه از زوایای مختلف آن مورد بررسی قرار گرفته و مراکز خیریه هم باید مدیریت شوند. ورودی کمکهای مومنانه در بخش کهریزک ضعیف بوده و بیشتر خیرین را ازخارج بخش جذب کردهایم که باید خیرین داخل کهریزک هم جذب این فعالیتها شوند.
رییس شورای بخش کهریزک تاکید کرد: اگر در ساماندهی خیرین اطلاعات این عزیزان نیز در سامانهای ثبت شود استفاده از ظرفیت این عزیزان به خوبی صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در توزیع بستههای معیشتی محله محوری و مسجد محوری بهترین گزینه است و دیگر مسئولین در این امر خداپسند در مسجد و محله حاضر شوند تا با کمک یکدیگر این کمکها به دست نیازمندان واقعی برسد.
لزوم ساماندهی مددجویان کمیته امداد
پرک عضو شورای اسلامی باقرشهر گفت: برای ساماندهی بهتر مددجویان کمیته امداد زیرساختی فراهم شود تا به جای مراجعه برای شناسایی نیازمندان خود این عزیزان بتوانند اطلاعاتشان را در سامانه کمیته امداد ثبت کنند.
رحمانی امامجماعت مسجد صاحبالزمان(عج) اظهار کرد: ستاد مردمی مبارطه با کرونا با هدف کمک به دو قشر نیازمندان و افرادی که به دلیل ابتلا به کرونا در منزل حضور دارند، تشکیل شده است. با دعوت خیرین لیست نیازمندان یکپارچهسازی شده و افرادی تکراری به صفر رسیده است.
انتظارات ستاد مردمی نبارزه با کرونا از مسئولان
وی افزود: شناسایی از چندین جهت صورت میگیرد و درپی استفاده از ظرفیتهای بسیج و سپاه برای شناسایی افراد بیشتری هستیم و نیازهای هر یک از عزیزان به صورت جداگانه ذکر میشود تا خیرین به صورت هدفمند کمکهای خود را از قبیل بستههای معیشتی، سوپ، آبمیوه طبیعی، دارو و… به دست نیازمندان برسانند.
رحمانی در آخر خاطر نشان کرد: انتظاری که ستاد مردمی مبارزه با کرونا از مسئولین دارد حمایت و مسجد محور کردن کمکهای این عزیزان است تا با کمک مردم برای خود مردم بتوانیم خدمتی کرده باشیم.
انتهای پیام/*