لاله افتخاری، نماینده سابق مردم در مجلس نهم در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی شبکه خبری تهران نیوز اظهار داشت: در ماجرای بررسی و اصلاح لایحه بودجه ۱۴۰۰، مجلس درصدد همراهی و همکاری با دولت است تا هم تأخیری در کار دولت ایجاد نشود و هم در سال آینده بنبستی در تصمیمگیریهای دولت به وجود نیاید و در عین حال اصلاحاتی هم در بودجه صورت گیرد.
وی با بیان اینکه متأسفانه سهم فرهنگ در لوایح بودجه همیشه کمتر از سایر بخشهاست، گفت: همه دولتها نسبت به سهم فرهنگ در بودجه بیاعتنایی میکنند و به نوعی میتوان گفت که فرهنگ در همه دولتها مظلوم واقع شده و در دولت روحانی، مظلومتر.
بیشتر بخوانید:
فعال سیاسی اصولگرا عنوان کرد: در سال ۱۳۹۰، حدود ۱۹۳ میلیارد تومان برای کل بودجههای قرآنی ساماندهیشده محقق شد و این بودجه کمک کرد تا سرفصلهای قرآنی وزرات علوم به طور صحیح صورت گیرد و همچنین تأثیر بسزایی در تدوین کتب و گسترش فعالیتهای قرآنی در سازمانها و وزارتخانهها بههمراه داشت و سال بعد هم به نحو دیگر همین اقدامات انجام شد، اما با وجود اینکه بودجه قرآنی مصوب شده بود، دولت تدبیروامید به هر نحوی از اجرای این مصوبه سر باز زد.
وی بیان داشت: بودجه ۱۹۳ میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۰ امروز به کمتر از ۵۰ میلیارد تومان تقلیل پیدا کرده است. با وجود اینکه تورم به شدت افزایش یافته اما بودجه قرآنی به شدت روند کاهشی داشته است.
این فعال فرهنگی افزود: اگر دولت نگرش درستی نسبت به فرهنگ و بودجههای فرهنگی داشته باشد، میتواند تأثیرگذاری مثتبی به همراه داشته باد، اما چون فرهنگ به حال خود رها شده، نگرش قرآنی و فرهنگی هم تضعیف میشود.
افتخاری تصریح کرد: اینکه بودجه فرهنگی در لایحه بودجه کاهش پیدا کرده واقعاً جای تأسف دارد؛ در صورتیکه با فرهنگ قرآنی میتوان سبک زندگیها را تغییر داد و حتی خیلی از دانشها که هنوز دنیا در آن مانده، شکوفا میشد.
انتهای پیام/*