هم اکنون عضو کانال تلگرام تهران نیوز شوید
شناسه خبر:299541

آبان ۲۱, ۱۳۹۶ و ۷:۴۰ ب.ظ

فرماندار قرچک :

آدرد متعادل و سبوس دار باید تهیه و تحویل نانوایان شود

فرماندار قرچک گفت: باید آرد متعادل و سوبس‌دار با نرخی مناسب و آن‌گونه که تنظیم بازار مشخص می‌کند تهیه و تحویل نانوایان شود

به گزارش تهران نیوز ، به نقل ازقرچک آنلاین ،همایش روز ملی نان که با مسئولان استانی و شهرستانی در سالن ملائک برگزار می گردد.
مسعود مرسلپور فرماندار قرچک در این مراسم درباره علت‌های نامرغوب بودن نان‌های سنتی در کشور تصریح کرد: متأسفانه بیش از ۳۰ درصد نان سنتی تولیدشده در کشور نامرغوب بوده و ضایع می‌شود.

وی گفت: به‌طور قطع اگر ورزشکاران نان سالمی نداشته باشند، بدن سالمی نخواهند داشت و علاوه بر آن افراد جامعه نیز از خوردن این ماده غذایی باید مواد غذایی لازم را کسب کنند، نه آن که دچار بیماری‌های مختلف شوند.

مرسلپور تأکید کرد: مصرف نان در کشورهای اروپایی ۷۰ کیلوگرم عنوان شده است، در حالی که در ایران این عدد ۲۱۰ کیلوگرم است.

وی اظهار داشت: متأسفانه ۹۵ درصد نان‌های مصرفی در کشور سنتی بوده، اما از کیفیت مناسبی برخوردار نیست که عده‌ای دلیل بی‌کیفیت بودن آن را به تولید کشاورز، نحوه آسیاب کردن گندم، نادرست پختن نانوا و رقم مورد استفاده نامناسب گندم می‌دانند.

فرماندار قرچک افزود: مطابق آمار، ۵۰ درصد کیفیت نان مربوط به آرد تولیدی، ۳۰ درصد مربوط به مهارت نانوا و ۲۰ درصد به تجهیزات و تنور مربوط می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: نیاز است که آرد متعادل و سوبس‌دار با نرخی مناسب و آن‌گونه که تنظیم بازار مشخص می‌کند تهیه و تحویل نانوایان شود و علاوه بر آن آموزش‌های لازم برای به‌روز کردن اطلاعات فنی نانوایان در اختیارشان گذاشته شود و البته در کنار موارد فوق، نظارت عالمانه توسط دستگاه‌های نظارتی برای تولیدی مناسب رقم بخورد.

 

انتهای متن/*

برچسب ها:
به اشتراک بگذارید:
Top

ارسال دیدگاه

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تهران نیوز در وب منتشر خواهد شد
free geoip